Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Solcellsbelysning


Spara på elen med solcellsbelysning

Med solcellsbelysning så slipper du både kablar och uttag likväl som de är mer miljövänliga och billigare än elektriska lampor. Solcellsbelysningen laddas på dagen och tänds automatiskt när mörkret faller. Solcellsbelysningen finns i många varianter, dekorativ belysning, spottar, stolpar och hängande slingor. Ett ljus som lyser mindre starkt  passar perfekt in i trädgården, i blomlådor eller stenpartier.

HEM / Hem & Inredning / Solcellsbelysning

Soldrivna lampor är ett miljövänligt
sätt att lysa upp ditt hem

Solcellsdriven slinga, Cage - med åtta hängande lampor

På väg från leverantör, skickas om 3 dagar

245

KR

Solcellsdekoration Owl

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

139

KR

Solcellslykta Eddy, höjd 15 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

129

KR

2-pack spotlights Powerspot

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

199

KR

Solcellsslinga i glasburk 8x18 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

119

KR

Solcellslampa Solia 28 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

449

KR

Solcellsdrivna dekoration Lilly

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

359

KR

Solcellsbelysning Globus 20 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

239

KR

Solcellslykta Mandala 30 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

589

KR

Lys upp mörkret med solcellsbelysning
- både miljövänligt och kostnadseffektivt

Solcellsbelysning har blivit allt mer populärt de senaste åren på grund av dess många fördelar jämfört med konventionell belysning. En av de främsta och största fördelarna med att välja solcellslampor framför elektrisk belysning är att det inte kräver några kablar eller el för att fungera. Det betyder att du kan installera dem var som helst, även i avlägsna områden där det inte finns tillgång till något elnät. Vilket i sin tur gör att solcellsbelysning är ett mycket kostnadseffektivt sätt och gör dem till ett idealiskt val för husägare som letar efter ett billigare alternativt sätt att lysa upp sina hem. Dessutom är solcellslampor miljövänliga eftersom de inte producerar några skadliga utsläpp eller avfallsprodukter. 


Skapa en inbjudande atmosfär
med solcellslampor

Hos oss på Room99 är vi passionerade när det gäller att skapa en unik och inbjudande atmosfär i din utomhusmiljö. Genom att kombinera innovation med stil och hållbarhet erbjuder vi ett omfattande sortiment av solcellsdrivna lampor och belysningsprodukter som är designade för att förvandla din trädgård eller gård till en magisk plats, dag och natt. Vi på Room99 förstår vikten av att skapa en miljövänlig och ekonomiskt hållbar belysningslösning. Därför erbjuder vi ett brett urval av utomhusbelysning med solceller som inkluderar solenergilampor, trädgårdsbelysning med solceller, LED-solcellslampor och mycket mer. Genom att använda solens energi som en kraftkälla kan du njuta av en pålitlig och effektiv belysning utan att behöva oroa dig för elkostnader eller komplicerad installation. Våra solcellslampor för väggar eller stolpar är utformade för att erbjuda både stil och funktionalitet. Vi på Room99 erbjuder ett brett urval av eleganta designer som kan anpassas efter din personliga smak och trädgårdsdesign. Med enkel installation och minimalt underhåll är våra solcellslampor det perfekta valet för att lysa upp din gångväg eller trädgård på ett säkert och effektivt sätt. För att skapa en romantisk och stämningsfull atmosfär i din trädgård eller på din uteplats erbjuder vi också solcellsljusslingor. Våra slingor är enkla att installera och kan användas för att markera gränser, accentuera träd eller skapa en magisk atmosfär för utomhusfester och middagar. Med en mjuk och behaglig belysning är våra solcellsljusslingor det perfekta valet för att skapa minnesvärda ögonblick utomhus. Förutom att erbjuda praktiska och funktionella belysningslösningar strävar vi på Room99 också efter att erbjuda produkter som är estetiskt tilltalande och dekorativa. Våra solcellslampor för trädgårdar och gårdar är designade för att vara både vackra och praktiska, med eleganta former och material som kompletterar din utomhusmiljö på bästa sätt. Oavsett om du är ute efter att förbättra säkerheten kring ditt hem, skapa en stämningsfull atmosfär på din uteplats eller bara njuta av skönheten i din trädgård på kvällen, så finns vi här på Room99 för att hjälpa dig. Utforska vårt sortiment idag och låt oss tillsammans skapa en utomhusmiljö som du kommer att älska att spendera tid i.


Solcellsbelysningens uppladdning

Med alla dessa fördelar är det inte konstigt att solbelysning har blivit ett populärt val för många hushåll. Genom att utnyttja solens kraft ger solcellsbelysning en pålitlig ljuskälla utan behov av el eller batteribyten. Solcellsbatterier laddas under dagen så att du kan njuta av dina uteplatser på kvällen utan att behöva oroa dig för att få slut på ström. Med solcellsbelysning utomhus kan du enkelt skapa en atmosfär som är både vacker och energieffektiv. Välkommen till Room99, din destination för modern heminredning och smarta lösningar för att skapa ett trivsamt hem! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av produkter som passar alla smaker och behov, och en av våra senaste tillskott är solcellsbelysningen från Star Trading. Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär på din uteplats eller förbättra din trädgårdsbelysning, så har vi det du behöver för att göra din utomhusmiljö både vacker och funktionell. Solcellsbelysning är inte bara ett energieffektivt alternativ utan också en praktisk lösning som eliminerar behovet av kablar och uttag. Med Star Trading's solcellsprodukter kan du njuta av belysning utan att oroa dig för strömkostnader eller krångliga installationer. Dessa innovativa lampor och dekorativa ljusslingor drivs av solenergi och laddas automatiskt under dagen för att lysa upp din trädgård eller uteplats när kvällen faller på. Vår kollektion från Star Trading inkluderar ett brett utbud av solcellsprodukter, från stämningsfulla lyktor och spotlights till dekorativa ljusslingor och trädgårdsbelysning i olika stilar och designs. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk look eller en mer traditionell och rustik känsla, så har vi något för dig. Och det bästa av allt är att du kan köpa Star Trading's solcellsbelysning både online på vår webbplats och i vår fysiska butik här i Motala. På Room99 strävar vi efter att göra shoppingen så bekväm och enkel som möjligt för dig. Genom att beställa online kan du utforska vårt sortiment när som helst på dygnet och få dina produkter levererade direkt till din dörr. Men om du föredrar att se produkterna personligen och få professionell rådgivning, så är du mer än välkommen att besöka vår butik där vårt kunniga team står redo att hjälpa dig. Så varför inte ta steget mot att skapa en vackrare och mer välkomnande utomhusmiljö med solcellsbelysning från Star Trading? Besök Room99 online eller kom in till vår butik i Motala och upptäck det stora utbudet av produkter som väntar på dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla din trädgård eller uteplats till en plats där du kan njuta av mysiga kvällar och stämningsfulla stunder under stjärnorna.

Se hela vårt sortiment av Belysning

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart