Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses röda girlang 2 m

​I den lilla världen där nissar skapar festligheter och sprider glädje, presenterar vi stolt Nisses röda girlang

Nisses röda girlang 2 m

38

KR

Nisses röda girlang 2 m

I den lilla världen där nissar skapar festligheter och sprider glädje, presenterar vi stolt Nisses röda girlang. Denna festliga skapelse är som en dans av rött och vitt snöre som sveper genom nissarnas hem, skapande en atmosfär av glädje och väntan på festligheter.

  • Längd: ca 2 m

Girlangen är en riktig syn att skåda, med sitt röda snöre som likt en slingrande stig väver sig genom den vita tråden som omfamnar den. Varje detalj är utformad med precision och omsorg, som om nissarna själva har skapat denna festliga dekoration med kärlek och entusiasm. Rött, som en färg av passion och värme, blandas konstfullt med det rena vita snöret, skapande en harmoni av färg som för tankarna till julens traditioner och glada stunder. Girlangen blir som en symbol för gemenskap och fest, redo att pryda nissarnas små hem och väcka glädje i deras hjärtan. Denna röda girlang är mer än bara dekoration; den är en berättelse om festliga stunder och glädjefyllda dagar i nissarnas liv. Placera den över dörrkarmen, runt den lilla granen eller längs väggarna i deras hemtrevliga stuga. Låt Nisses röda girlang vara en påminnelse om att varje dag är en fest värd att fira i den lilla värld där nissarna sprider sin magi.

Märke Nordpolen

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart