Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Washologi

Håll din garderob fräsch med Washologis linnevatten

Linnevatten som doftar gott! Washologis linnevatten har en naturlig mjuk doft, utan konstgjord eller kemisk doft. Washologi använder bara ingredienser av högsta kvalitet så att du kan njuta av en behagligt doftande och vårdande touch på dina kläder såväl som allt annat du vill ska dofta gott!


Njut av en behagligt doftande och vårdande touch på dina kläder

HEM / Övrigt / Varumärken / Washologi

Linnevatten är ett miljövänligt sätt att hålla kläderna rena på


Linnevatten är en ny produkt som kan användas för att tvätta dina kläder. Det är ett enkelt sätt att hålla dina kläder rena och lukta fräscht, med den extra fördelen att vara fria från kemikalier. Linnevatten har funnits länge, men det har bara nyligen introducerats som en ny metod för att tvätta kläder. Tanken bakom linnevatten är att det ersätter tvättmedel för att tvätta kläder. Fördelarna med att använda linnevatten är att det inte innehåller några kemikalier, så du behöver inte oroa dig för att dina kläder ska lukta så efter att de tvättats. Det gör också att dina kläder känns mjuka och doftar fräscht eftersom det innehåller naturliga ingredienser och dofter.

Linnevatten är ett naturligt sätt att fräscha upp dina kläder. Spraya på kläderna mellan tvättarna för att fräscha upp dem. Har du någonsin velat fräscha upp dina kläder men kan inte tvätta dem eftersom det blir lite mer slitage? Nåväl, det problemet är nu löst. Spraya på kläderna mellan tvättarna för att fräscha upp dem! Linnevatten från Washologi  För miljöns skull innehåller linnevattnet inga färgämnen och Washologi använder naturligt extrakt i parfymen. Linnevattnet minskar även statisk elektricitet.


Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart