Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Washologi


Få fräscha kläder med Washologi linnevatten

Linnevatten som doftar gott! Washologis linnevatten har en naturlig mjuk doft, utan konstgjord eller kemisk doft. Washologi använder bara ingredienser av högsta kvalitet så att du kan njuta av en behagligt doftande och vårdande touch på dina kläder såväl som allt annat du vill ska dofta gott!


HEM / Övrigt / Varumärken / Washologi

Njut av en behagligt doftande
touch med Washologi

Håll kläderna rena med
linnevatten från Washologi

Linnevatten är en ny produkt som kan användas för att tvätta dina kläder. Det är ett enkelt sätt att hålla dina kläder rena och lukta fräscht, med den extra fördelen att vara fria från kemikalier. Linnevatten har funnits länge, men det har bara nyligen introducerats som en ny metod för att tvätta kläder. Tanken bakom linnevatten är att det ersätter tvättmedel för att tvätta kläder. Fördelarna med att använda linnevatten är att det inte innehåller några kemikalier, så du behöver inte oroa dig för att dina kläder ska lukta så efter att de tvättats. Det gör också att dina kläder känns mjuka och doftar fräscht eftersom det innehåller naturliga ingredienser och dofter.

Linnevatten är ett naturligt sätt att fräscha upp dina kläder. Spraya på kläderna mellan tvättarna för att fräscha upp dem. Har du någonsin velat fräscha upp dina kläder men kan inte tvätta dem eftersom det blir lite mer slitage? Nåväl, det problemet är nu löst. Spraya på kläderna mellan tvättarna för att fräscha upp dem! Linnevatten från Washologi  För miljöns skull innehåller linnevattnet inga färgämnen och Washologi använder naturligt extrakt i parfymen. Linnevattnet minskar även statisk elektricitet.


Washologi linnevatten

Upptäck den sublima doftvärlden av linnevatten från Washologi, en harmonisk fusion av naturliga aromer och skonsamma textilvårdsprodukter som förhöjer din textila upplevelse till nya höjder. Linnevatten från Washologi är en välgörande blandning av omsorgsfullt utvalda ingredienser som skapar en fräsch och avslappnande atmosfär i ditt hem. Med linnesprayen från Washologi kan du enkelt fräscha upp dina textilier och ge dem en subtil doft av välbefinnande. Sprayen är speciellt utformad för att vara skonsam mot dina kläder och samtidigt effektivt neutralisera dålig lukt, vilket gör den perfekt för daglig användning eller för att ge dina favoritplagg en snabb uppfräschning mellan tvättarna. Linnesprayen från Washologi är ett oumbärligt verktyg för den som uppskattar både stil och funktion. Den aromatiska doften ger en känsla av lugn och harmoni, medan den skonsamma formulan vårdar dina textilier på djupet. Använd den för att ge dina lakan en frisk doft innan läggdags, för att förlänga fräschören i garderoberna eller för att ge dina kläder en subtil doft av naturlig elegans. Med linnevatten från Washologi kan du ta hand om dina kläder och samtidigt skapa en fridfull och avkopplande atmosfär i ditt hem. Utforska vår kollektion av linnespray och låt dig förföras av den sublima doften och den oöverträffade kvaliteten hos Washologi. Hos Room99 är vi stolta över att erbjuda dessa produkter och ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka deras förtrollande effekt!


Se hela vårt sortiment av Hem & Inredning


Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart