Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses mini-ljusslinga med 6 st färgade lampor på batteri

Nisses mini-ljusslinga med 6 st färgade lampor på batteri

65

KR

Nisses mini-ljusslinga med 6 st färgade lampor på batteri

I den lilla världen där nissar sprider magi och skapar stämning, presenterar vi stolt Nisses miniatyr ljusslinga. Denna bedårande skapelse är som en färgglad dans av ljus i vintermörkret och skapar en festlig atmosfär i nissens hemtrevliga vrå.

  • Längd: 50 cm
  • Antal lampor: 6 st
  • Drivs på 2st batterier (medföljer)

Ljusslingan, som sträcker sig över 50 cm, är som en glittrande tråd av glädje och ljus. De sex små lamporna i olika färger är som små juveler som kastar sitt sken över nissarnas hem. Den kompakta storleken gör den perfekt för att dekorera små utrymmen, som nissens dockskåp eller den lilla trädgården. Drivs av batteri, är denna miniatyr ljusslinga också praktisk och mångsidig. Placera den var som helst i nissens värld, och den kommer att lysa upp och sprida glädje. Batteridriften gör den enkel att använda och flytta runt, vilket ger flexibilitet i hur du vill skapa den perfekta atmosfären för dina små varelser. Nisses miniatyr ljusslinga är inte bara ett tillbehör; den är en symbol för vintersäsongens glädje och ljus. Oavsett om den slingrar sig runt nissens säng eller hänger vid ingången till hans lilla hus, kommer den att föra med sig en känsla av fest och skapa magiska ögonblick i den lilla värld där nissar bor.

Märke Nordpolen

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart