Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses svarta lykta med ljus på batteri 10,5 cm

Nisses svarta lykta med ljus på batteri 10,5 cm

104

KR

Nisses svarta lykta med ljus på batteri 10,5 cm

Förhöj magin i ditt miniatyrliv med vår vackra lykta med inbyggt ljus, perfekt för trädgårdar i miniatyr, Fairy Garden och dockhus. Denna charmiga lykta är designad för att lägga till en glödande touch till dina små världar och skapa en atmosfär av förtrollning.

  • Höjd: 10,5 cm
  • Drivs med 2 st batterier (medföljer)

Lyktan är utrustad med inbyggt ljus som skapar en mjuk och behaglig belysning, perfekt för att lysa upp de små stunderna i ditt miniatyruniversum. Drivs med två batterier som medföljer för enkel användning och långvarig sken. Inga sladdar eller besvär – bara enkel charm. Med sina dimensioner på 10,5 cm blir denna lykta ett vackert och funktionellt tillskott till ditt miniatyrlandskap. Placera den strategiskt för att skapa en mysig atmosfär i din Fairy Garden eller för att lysa upp de små vägarna i ditt dockhus. Upptäck det subtila skenet och den förtrollande atmosfären som vår lykta med inbyggt ljus kan skapa i dina miniatyrträdgårdar och små världar – ett elegant sätt att låta ljuset leva i dina små kreationer.

Märke Nordpolen
EAN 4036159540919

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart