Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Hemtextil

Hemtextil för dig

Med vackra textilier får hemmet en mysig och hemtrevlig känsla. I sortimentet finns kuddar och kuddfodral i olika modeller och storlekar som gör att du kan förändra och förnya när du vill. Ett mysig och värmande lammskinn ger den stilrena och skandinaviska stilen. Förnya även med en vacker pläd, ny matta eller nya sängkläder till sovrummet

HEM / Hem & Inredning / Hemtextil

Inred med färger som passar just dig!

Tycker du om kraftfulla färger? Eller föredrar du mer dämpade färger, kanske bara vitt eller grått? Här finns det textilier i många olika färger så att du lätt kan hitta något som passar just din smak perfekt! Du behöver inte längre leta i butiker för att hitta textilier till hemmet, alla möjligheter finns här och det är smidigt och bekvämt att beställa!  Det är alltid härligt att omge sig med hemtextilier av hög kvalitet! Tänk till exempel så kul det är att pryda sin vardagsrumssoffa med en riktigt fin kudde eller flera! Du kan ju välja att antingen matcha soffan med en kudde i samma färg eller lägga dit en kudde i en kontrasterande färg! Kuddarna och kuddfodralen som gör detta möjligt hittar du här! 

Textilier för dina rum och dina fötter! 

Har du ett rum hemma där du känner att det är något som saknas i inredningen, något som skulle göra den perfekt? Kanske är det någon form av hemtextilier som behövs för att rummet ska bli fulländat? Room99.se har det du behöver! Så titta runt här och köp det som saknas! Fryser du om fötterna? Även här har Room99.se det du behöver, nämligen varma och fina tofflor! Perfekta att tassa runt i därhemma!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart