Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Hemtextil


Hemtextil för dig

Med vackra textilier får hemmet en mysig och hemtrevlig känsla. I sortimentet finns kuddar och kuddfodral i olika modeller och storlekar som gör att du kan förändra och förnya när du vill. Ett mysig och värmande lammskinn ger den stilrena och skandinaviska stilen. Förnya även med en vacker pläd, ny matta eller nya sängkläder till sovrummet.


HEM / Hem & Inredning / Hemtextil

Inga produkter hittades

Hemtextil lyfter hela rummet

Hemtextilier utgör en avgörande del av heminredningen och har en förmåga att ge ditt boende en personlig touch och en varm atmosfär. Bland de mest omtyckta och mångsidiga hemtextilierna finner vi plädar och kuddfodral, två element som inte bara adderar komfort utan även fungerar som dekorativa inslag för att lyfta fram din stil i varje rum. Plädar är inte bara praktiska för att hålla dig varm under kalla kvällar, de är också en möjlighet att införa färger, mönster och texturer i ditt hem. Oavsett om det är en tjock och mysig pläd för vintern eller en lättare variant för sommarkvällar, erbjuder vårt sortiment av plädar en mångfald av valmöjligheter. Material som ull, fleece, bomull och akryl ger olika egenskaper, från extra värme till mjukhet och lätthet. Kuddfodral är en annan viktig del av hemtextilierna, och deras förmåga att förändra utseendet på en soffa, säng eller stol är imponerande. Våra kuddfodral kommer i olika storlekar och former för att passa olika kuddar och möbler.

Materialet varierar från sammet och linne till bomull och konstläder, vilket gör att du kan välja kuddfodral som kompletterar din inredningsstil och ger en touch av elegans eller lekfullhet. Att mixa och matcha olika plädar och kuddfodral ger dig möjlighet att skapa en dynamisk och personlig inredning. En enfärgad soffa kan bli en central punkt med hjälp av mönstrade kuddar, medan en neutral säng kan förvandlas med en färgglad pläd. Dessutom ger dessa textilier inte bara visuell åtrå utan också en taktil komponent som bidrar till en känsla av hemtrevnad och avkoppling. För att göra ditt hem komplett erbjuder vi också olika varianter av andra hemtextilier, såsom gardiner, dukar och handdukar. Gardiner ger inte bara integritet och ljusreglering utan kan också förbättra rummets estetik. Dukar och handdukar kan förnya ditt kök eller matsal och lägga till en extra nivå av omsorg om detaljerna. Sammanfattningsvis är hemtextilier som plädar och kuddfodral inte bara praktiska tillbehör utan också viktiga element för att skapa en personlig och trivsam atmosfär i ditt hem. Utforska vårt breda sortiment och hitta de perfekta hemtextilierna för att komplettera din inredning och göra ditt boende ännu mer inbjudande och vackert.

Se hela vårt sortiment av Hem & Inredning

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart