Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Fars Dag presenter

Visa din uppskattning med en present på Fars dag

Glöm inte Pappa! Fars dag en perfekt dag att fira pappa lite extra. Här har vi samlat fina presenter som passar perfekt att ge bort till pappa eller farfar eller morfar eller såklart kanske till dig själv. Det bästa pappor vet är såklart att bara få vara med sina barn men en liten överraskning gör pappa extra glad. Låt oss hjälpa till med våra kreativa farsdagspresentidéer. Här kan du vara säker på att hitta den perfekta presenten som pappa aldrig kommer att glömma!  Överraska pappa med en present som han alltid har velat ha och som du vet att han kommer att uppskatta, men som han inte fick! Det kommer att bli en dag som din pappa alltid kommer att minnas!

HEM / Tema & Högtid / Fars Dag presenter

Presenter till Fars dag

Presenter till pappa hittar du hos oss i vår presentbutik på nätet. Vi är glada att du har hittat hit och vi hoppas vi kan hjälpa dig att finna den bästa presenten till fars dag. Överraska pappa med en persolig present. Du kan göra en vacker och personlig gåva genom att skriva din egna text på våra personliga posters. Det är en mycket uppskattad present till fars dag och kommer vara ett minne för livet. Vi har även många andra presenter som passar utmärkt att ge bort till pappa, morfar eller farfar. Denna fars dag, visa pappa hur mycket du bryr dig med en genomtänkt present! Vi erbjuder en mängd olika presenter perfekta för alla pappor. Överraska pappa med en rolig och annorlunda farsdagspresent! 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart