Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Lyckotroll Världens bästa pappa 9 cm

Lyckotroll Världens bästa pappa 9 cm

419

KR

Lyckotroll Världens bästa pappa 9 cm

Lyckotrollet "Världens Bästa Pappa" är mer än bara en gullig figur, det är en symbol för kärlek, omtanke och den speciella bandet mellan en far och hans barn. Inspirerad av den oöverträffade kärleken och stödet som pappor ger, är detta troll den perfekta gåvan för att fira och hedra den bästa pappan i världen. Med sitt varma leende och kärleksfulla uttryck sprider Lyckotrollet "Världens Bästa Pappa" glädje och känslor av uppskattning. Dess hjärtformade emblem och "Världens Bästa Pappa"-text gör den till en minnesvärd och känslosam present för fars dag, födelsedagar eller bara för att säga "tack" till en fantastisk far. Oavsett om det är för att fira en nybliven pappa, för att tacka en erfaren pappa eller helt enkelt för att visa kärlek och uppskattning till en speciell man i ditt liv, kommer Lyckotrollet "Världens Bästa Pappa" att bli en älskad och betydelsefull del av vilket hem eller arbetsplats som helst. Ge bort Lyckotrollet "Världens Bästa Pappa" och låt dess magi och symboliska värde föra ett leende till ditt hjärta och till pappans hjärta också!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336037619

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart