Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Böcker & Spel / Böcker / Bok, Pappavitsar 2.0

Bok, Pappavitsar 2.0Ett gott skratt sätter piff på tillvaron. Det förstärker, piggar upp, förgyller, kompletterar och sägs till och med kunna förlänga livet. Det finns otaliga sätt att krydda vardagen med glädje och för många har ordvitsen blivit den själ

Bok, Pappavitsar 2.0

245

KR

Bok, Pappavitsar 2.0

Ett gott skratt sätter piff på tillvaron. Det förstärker, piggar upp, förgyller, kompletterar och sägs till och med kunna förlänga livet. Det finns otaliga sätt att krydda vardagen med glädje och för många har ordvitsen blivit den självklara smaksättaren. Den passar utmärkt som komplement till frukost, lunch, mellanmål och middag, och är ofta minst lika rolig att servera som att ta emot.

Sociala medier har i högsta grad bidragit till dess fortlevnad och i denna exklusiva bok hittar du en samling omtyckta ordvitsar från Instagramsuccén @pappavitsar.

Boken är är trådbunden med hårdpärm och har så kallad valvet touch-laminering samt guldfoliering på omslaget.

  • Storlek: 22x22 cm
  • Djup: ca 2 cm
  • Trådbunden med hårdpärm

Vad är egentligen en pappavits? Enligt författaren till denna bok är det en rumsren och politiskt korrekt ordvits, som skall kunna berättas för ett barn i båda föräldrarnas närvaro. Den resulterar ofta i demonstrativt högljudda suckar och himlande ögon, men till skillnad från en klassisk rolig historia är dessa reaktioner ett toppbetyg för en pappavits.

Denna skrift är uppföljaren till den hyllade boken ”Pappavitsar 1.0”, och innehåller en samling underfundiga ordvitsar från Instagramsuccén ”pappavitsar”.

Klassificering 536
EAN 9789151924427

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart