Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Fars Dag presenter / Överlevnadskit - I plåtask Bike Kit - My Daddy´s Wheelie Cool

Överlevnadskit - I plåtaskAllt du behöver i en liten plåtask, se nedan alla överlevnadskit! Bike Kit - My Daddy's Wheelie CoolEtt perfekt kit för alla typer av tvåhjuliga krigare.  'Ya Filthy Animal' Shower KitHåll dig fräsch genom festligheterna. Denna l

Överlevnadskit - I plåtask Bike Kit - My Daddy´s Wheelie Cool

359

KR

Du måste göra ett val

Överlevnadskit - I plåtask

Allt du behöver i en liten plåtask, se nedan alla överlevnadskit!

Bike Kit - My Daddy's Wheelie Cool

Ett perfekt kit för alla typer av tvåhjuliga krigare. 

'Ya Filthy Animal' Shower Kit

Håll dig fräsch genom festligheterna. Denna lekfulla jultvätt är den perfekta presenten till någon man eller tonåring och passar perfekt att lägga i julstrumpan. Tvätten och fuktgivarna i kitet är 100% naturliga.

Party Season Survival Kit

Det perfekta motgiftet till julfestandet. Återhämta dig dagen efter och kännd dig uppiggad. Badoljan och ögonkräm i denna sats är båda gjorda av helt naturliga, handpressade ingredienser.

Off To The Gym Kit

Tvätta ansiktet och kroppen med högkvalitativa, naturliga ingredienser. Borsta dina tänder för att hålla andan frisk och se till att håret är lika fixat som ditt bröst med hårvaxet.

Recovery Kit - Super Dad

Det är jobbigt att vara pappa! Allt tjat om att lampan lämnas kvar lysande. Jaga barnen uppför trapporna för att de har på sig sina skor inomhus. Stå vid ytterdörren och kika när dottern är ute sent. Det är minst sagt ansträngande.

New Daddy Survival Kit

Det sägs att bli förälder är en magisk sak. Kanske så, men sömn är mycket trevligare. Hjälp den nyblivna pappan genom denna oroliga tid med New Daddy-överlevnadskit!

Spectacle Repair Kit

Oavsett om du är beroende av dina glasögon varje dag, eller bara nu och då, innehåller det här paketet alla nödvändiga saker för att hålla dem i god form.

Klassificering 536
EAN 5060370297016

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart