Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Rumsdofter / Linnevatten Längtan 750 ml Washologi

Linnevatten Längtan 750 ml Washologi

175

KR

Linnevatten från Washologi

Används med fördel för att hålla dina kläder fräscha och doftande mellan tvättningarna. Istället för att tvätta dina kläder för ofta, kan du helt enkelt använda linnevatten som ger plaggen en nytvättad känsla och en naturlig mjuk doft av bomullsblomma. Washologis linnevatten Längtan är en ljuvligt doftande produkt som ger kläderna en härlig och uppfriskande doft.


Du kan använda linnevatten på många olika sätt. Du kan spraya det på dina kläder, sängkläder, handdukar eller andra textilier för att få dem att dofta gott och kännas fräscha. Room99, en återförsäljare av Washologi, föreslår att använda linnevatten på morgonen när du bäddar sängen för att få den där härliga känslan av nybäddat. Washologi tar också hänsyn till miljön genom att undvika färgämnen och använda naturliga extrakt i parfymen. Dessutom minskar linnevatten från Washologi statisk elektricitet, vilket gör att kläderna inte fastnar lika mycket på varandra eller på din hud. Sammanfattningsvis är Washologis linnevatten Längtan en fantastisk produkt som ger kläderna en härlig och naturlig doft av bomullsblomma. 

Det är ett utmärkt alternativ för att hålla kläderna fräscha mellan tvättningarna, samtidigt som du bidrar till att minska miljöpåverkan och undviker onödig tvättning.

  • Mängd: 750 ml
Märke Washologi
Klassificering 6240
EAN 7350078660075

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart