Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Sommarsaker / Klinta Rökelsepinnar mot mygg

Klinta Rökelsepinnar mot mygg

69

KR

Eteriska och naturliga oljor mot mygg

Visste du att myggor fullständigt avskyr lavendel och citrus? Och de hatar även rök. Här kombinerar du de tre och får en oslagbar myggmotståndare. Förpackningen innehåller 10 st pinnar. Kombinera gärna med Klintas andra myggprodukter!

  • Innehåller 10st pinnar

Generellt om rökelse: Rökelse har använts sedan urminnes tider i främst religiösa sammanhang. Nuförtiden används rökelse också som en stämningshöjare i hemmet eller som hjälpmedel när du vill meditera eller öppna upp dina sinnen. 

Så använder du dem: 1. Placera pinnen i en rökelsehållare. Om du inte har en sådan går det lika bra med en skål med sand eller småsten. Eller använda aska som japanerna (läs nedan hur). Försäkra dig om att pinnen står stabilt och inte kan trilla omkull.  2. Tänd pinnens spets.  3. Blås ut lågan, håll spetsen glödande.  4.  Låt stå och håll under uppsikt. Njut! 

Gör som japanerna: I Japan används mycket rökelse. Där är det traditionella underlaget tillplattad aska i ett krus. Japanerna använder helst helt vit rishalmsaska som är bedårande vacker och mycket fin, men det går precis lika bra att använda ren träaska från din eldstad. Sikta då först askan i en sil för att filtrera bort eventuella kolbitar.  En askbädd är ett mycket vackert underlag för rökelse och har fördelen att den aska som faller från själva rökelsen inte syns. 

Ingredienser: 35% Bambu*, 30% ALMPULVER*, 15% poppelpulver*, 5% guargummi*, 15% doftolja *Förekommer i naturen.

Klassificering 536
EAN 7340141005575

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart