Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Dukning / Ljus i Coupeglas, turkos & orange

Ljus i Coupeglas, turkos & orange

359

KR

Ljus i Coupeglas, turkos & orange

På Room99 omfamnar vi fullständigt förtjusningen som Paddywax Aura-ljusen sprider. Dessa doftljus har blivit en älskad del av vår kollektion, och vi kan inte nog understryka vår passion för deras unika förmåga att förhöja atmosfären i alla rum. Varje ljus är som en konstnärlig komposition av vintage charm, livfulla juveltoner och en oemotståndlig doftpalett. Vi på Room99 är stolta över att erbjuda dessa ljus som inte bara tillför en känsla av lyx till ditt hem utan också skapar en sensorisk resa genom noggrant utvalda topp-, mellan- och basnoter. Med livfulla juveltoner och noggrant utvalda doftkomponenter skapar detta ljus en härlig sinnesupplevelse. De rika toppnoterna av kanel och muskotnöt dansar i perfekt harmoni, medan mellannoterna av patchouli och vetiver tillför en fördjupad komplexitet. De sensuella basnoterna av tobak, sandelträ och krämig vanilj avslutar doftresan på ett oemotståndligt sätt.


  • Toppnoter: Kanel, muskotnöt 
    Mellannoter: Patchouli, Vetiver
    Basnoter: Tobak, sandelträ, krämig vanilj
  • Glaskärlet är livsmedelssäkert så när ljuset är slut passar det perfekt för din nästa cocktail eller glass!
  • Storlek: 10,5x10,5x 9,3 cm
  • Material: Glas


Att varje Aura-ljus väger 170 gram och dess glaskärl är livsmedelssäkert är bara ett extra bevis på den genomtänkta designen och funktionaliteten. När ljuset slocknar, lever skärlets skönhet vidare och blir en del av ditt vardagsliv på ett nytt och användbart sätt. Glaskärlet är livsmedelssäkert så när ljuset är slut passar det perfekt för din nästa cocktail eller glass! Så släpp in Paddywax Aura-ljusen från Room99 i ditt hem och låt oss tillsammans skapa en atmosfär av kärlek till doft och elegans. Upplev en förtrollande värld där varje ljus är en källa till glädje och stämning.

EAN 840214809088

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart