Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Vaser & Konstväxter / Vertiplants Vägghängd kruka, svart

Vertiplants Vägghängd kruka, svart

399

KR

Vertiplants- den mångsidiga väggkrukan!

Behöver du nya krukor? Letar du efter krukor som har det där lilla extra? Då är Vertiplants det som du letar efter! Danmark är tillverkningslandet för dessa kvadratiska krukor i plast som är självklara på alla väggar! Det kanske finns en särskilt fin växt som du vill lyfta fram lite extra? I så fall ska du placera den i Vertiplantskrukan. En Vertiplantskruka på väggen eller flera sådana i snygg symbios? Valet är ditt!  Krukans finish är silkesmatt och den häftiga svarta färgen gör den till ett sant utropstecken i ett rum! Och den behöver inte ha en växt i sig för Vertiplants är faktiskt krukan som även är ett smidigt sätt att förvara saker på väggen! Det som läggs i den kan vara allt från mössor och skor i hallen till leksaker i barnrummet! Inget mer stressigt sökande efter saknade saker! Dessutom kan du göra matskapandet i köksregionerna bekvämare med lätttillgängliga köksredskap i Vertiplantskrukor! 

Vertiplants är en enkel och smart väggkruka med en strömlinjeformad design som kan användas för olika ändamål.

Du kan ha en krukan på väggen för ett enkelt och vackert utseende, eller så kan du använda dem i vårt modulsystem hur du vill - möjligheterna är oändliga.

Vertiplants är tillverkad av potatisskal och andra växtrester. Ingen användning av plast, bara ett innovativt växtbaserat material, BIO-material, det minskar koldioxidutsläppen med 94%

Vertiplants produceras i Danmark på en fabrik som i första hand använder förnybar energi, såsom vindkraft och solenergi.

  • Storlek: 30,1 x 30,1 x 13 cm
  • Färg: Svart
  • Sätt upp en Vertiplantskruka  eller kombinera den med andra Vertiplantskrukor.
  • Vertiplants är nu istället för plast, tillverkad av plantbaserat material och fabriken som gör dem använder vindenergi till produktionen. 
Märke Verti Copenhagen
Klassificering 536
EAN 5712471000025

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart