Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Solcellsbelysning för din trädgård och balkong

Spara på elen med solcellsbelysning

Med solcellsbelysning så slipper du både kablar och uttag likväl som de är mer miljövänliga och billigare än elektriska lampor. Solcellsbelysningen laddas på dagen och tänds automatiskt när mörkret faller. Solcellsbelysningen finns i många varianter, dekorativ belysning, spottar, stolpar och hängande slingor. Ett ljus som lyser mindre starkt  passar perfekt in i trädgården, i blomlådor eller stenpartier. Soldrivna lampor är ett miljövänligt sätt att lysa upp ditt hem eller kontor utan att använda någon el från nätet. De kan även användas utomhus, vilket gör dem perfekta för campingturer och utomhusaktiviteter. De är inte bara miljövänliga, utan de är också mycket prisvärda och lätta att installera. Så varför inte påverka miljön positivt och köpa några solcellsdrivna lampor idag!

HEM / Tema & Högtid / Sommarsaker / Solcellsbelysning

Soldrivna lampor är ett miljövänligt sätt att lysa upp ditt hem

Lys upp mörkret med solcellsbelysning - både miljövänligt och kostnadseffektivt

Solcellsbelysning har blivit allt mer populärt de senaste åren på grund av dess många fördelar jämfört med konventionell belysning. En av de främsta och största fördelarna med att välja solcellslampor framför elektrisk belysning är att det inte kräver några kablar eller el för att fungera. Det betyder att du kan installera dem var som helst, även i avlägsna områden där det inte finns tillgång till något elnät. Vilket i sin tur gör att solcellsbelysning är ett mycket kostnadseffektivt sätt och gör dem till ett idealiskt val för husägare som letar efter ett billigare alternativt sätt att lysa upp sina hem. Dessutom är solcellslampor miljövänliga eftersom de inte producerar några skadliga utsläpp eller avfallsprodukter. 

Solcellsbelysningens uppladdning

Med alla dessa fördelar är det inte konstigt att solbelysning har blivit ett populärt val för många hushåll.  Genom att utnyttja solens kraft ger solcellsbelysning en pålitlig ljuskälla utan behov av el eller batteribyten. Solcellsbatterier laddas under dagen så att du kan njuta av dina uteplatser på kvällen utan att behöva oroa dig för att få slut på ström. Med solcellsbelysning utomhus kan du enkelt skapa en atmosfär som är både vacker och energieffektiv.

Se hela vårt sortiment av Belysning

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart