Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Solcellsbelysning / 2-pack spotlights Powerspot

2-pack spotlights Powerspot

199

KR

2-pack spotlights Powerspot

Dessa 2-pack spotlights är en utmärkt belysningslösning för att lysa upp trädgården eller fasaden på natten. Med en ljusstyrka på 15Lm och varmvitt sken ger de en mjuk och välkomnande belysning som kan hjälpa till att skapa en trevlig atmosfär utomhus.

Spotlightsen är enkla att installera och kan enkelt riktas mot det område som behöver belysas. De drivs av solceller, vilket innebär att de inte kräver någon extern strömkälla och är lätt att underhålla. Placera dem på en plats där solen kan nå panelen under dagen för att få en ultimat laddning. Dessa spotlights är också en miljövänlig lösning som kan hjälpa till att minska din elkostnad, eftersom de drivs av solenergi. Det varma skenet ger en lugnande effekt och kan hjälpa till att skapa en säker och välkomnande miljö utomhus på natten.

Märke Star Trading
Klassificering 594
EAN 7391482028099

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart