Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Snöglober / Snöglob Tomte och barn 11x15 cm

Den förtrollande snögloben av glas ger liv åt en vinterfantasi där en leende tomte, ett glatt barn och en ståtlig gran blir huvudpersonerna i ett sceniskt vinterlandskap.

Snöglob Tomte och barn 11x15 cm

279

KR

Snöglob Tomte och barn 11x15 cm

Den förtrollande snögloben av glas ger liv åt en vinterfantasi där en leende tomte, ett glatt barn och en ståtlig gran blir huvudpersonerna i ett sceniskt vinterlandskap. Genom den klara glaskupolen kan man föreställa sig den magiska stunden när vinterns ande fyller luften. I snöglobens mitt står en tomteliknande figur, klädd i den klassiska röda dräkten med vita pärlor och en prickig hatt. Hans leende ger intrycket av värme och generositet, som om han bär på julens glädje och magi. Tomten strålar som en symbol för välgång och överflöd i den frostiga scenen. Bredvid tomten står ett barn med ögonen glittrande av förväntan och entusiasm. Barnets ansikte utstrålar ren glädje, som om denne just har upptäckt det underbara vinterlandskapet som omger dem. Det är som om snögloben fångar ögonblicket av oskuldsfull förtjusning och förundran över vinterns skönhet. En ståtlig gran, täckt av snö, utgör bakgrunden till scenen och ger en känsla av julens traditioner och gemenskap. Granens gröna grenar skapar en kontrast till det vita landskapet och förstärker känslan av vinterens frodighet och storslagenhet. När snögloben skakas, dansar små snöflingor runt tomten, barnet och granen, skapar en snöstorm av glittrande magi innan snön sakta sjunker ner igen, som om den återberättar historien om vinterns glädje. Den här snögloben blir därmed inte bara en dekorativ prydnad utan också en portal till en drömlik värld där tomtens värme, barnets entusiasm och granens ståtliga närvaro sammanflätas i en magisk vintersaga.


  • Storlek: 11x11x15 cm
  • Material: Glaskula
Märke Alot Decoration
EAN 7340082374815

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart