Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Dukning / Rektangulär melamintallrik Rice, Dark rose print

Rektangulär melamintallrik Rice, Dark rose print

71

KR |

Ord.pris

89 KR

Rektangulär Tallrik Rice, Dark rose print

Den klassiska rektangulära melamintallriken med massor av rosor på en helt mörkgrå (nästan svart) bakgrund. Rice kallar trycket Dark Rose". Tallrikens form och färg är unik - och bekväm att använda både inomhus och utomhus. Tallriken är rymlig och passar för det mesta, som en härlig bricka, en tallrik eller använd den som en plats för många småsaker. 

  • Storlek: 22x30 cm
  • Material: Melamin

Tallriken är gjord av melamin - ett praktiskt, hållbart och viktigt material för vardagar, firande, picknick och mer. På Rice fokuseras det på livsmedelssäkerhet och hållbarhet, och deras melamin är av högsta kvalitet, återvinningsbar och fri från bisfenol A och ftalater. Vi älskar materialet och dess oändliga möjligheter! 

Charlotte Guéniaus (grundare och kreativ chef på Rice) blev inspirerad av denna underbara "Dark Rose" när hon besökte Istanbul. En natt, efter en fantastisk middag, tittade Charlotte in i ett litet skjul som tillhörde en parkeringsvakt. Hon såg en bänk som var klädd i ett vackert blommigt tyg. Snabbt tog hon en bild. När hon kom hem visade hon bilden för vår frilansdesigner - den underbara Jôelle, som hittade bilderna av blommorna i arkiven på Rijks Museum Amsterdam. Hon fick magin att hända och resultatet blev detta underbara tryck.

Melamin är superpraktiskt! Hög kvalitet, hållbar, livslängd - och du kan lägga den i diskmaskinen! Känn igen din rismelaminprodukt i Rice-hologrammet för att säkerställa att du får den ursprungliga Rice-kvaliteten. Melaminkopparna är endast lämpliga för drycker upp till 70 grader, så använd inte produkten för kokande vatten eller i mikrovågsugnen.

"

Klassificering 536
EAN 5708315178166

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart