Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Muggar med namn

Vi har namnmuggar med personliga motiv

En mugg med namn är en perfekt present. Hos oss på Room99 kan du anpassa muggen som du önskar. Välj från vårt utbud av mallar och lägg till ett namn på trycket. Designa din egna mugg med ett namn eller detalj idag och gör någon glad med en personlig namnmugg! Att ha en personlig mugg kan ge en extra touch av glädje och nöje till din dagliga kaffepaus eller te-stund. Du kan välja ett tryck som visar din favoritbild, ditt favoritcitat eller en viktig händelse i ditt liv. Det är också ett utmärkt sätt att visa din kreativitet och personliga stil. Att ha en personlig mugg med eget tryck är en enkel men rolig sak som kan göra din dagliga rutin lite mer speciell. Det är också ett utmärkt sätt att visa din personliga stil och ge en unik present till någon du tycker om.

HEM / Personliga gåvor / Muggar med namn

Personliga muggar med namn

Dessa personliga muggar med namn kan vara en bra present till nära och kära. De är gjorda av högkvalitativt porslin och finns i en mängd olika utföranden. Våra personliga keramikmuggar är den perfekta presenten för speciella tillfällen som födelsedagar, bröllop eller högtider. De är också det perfekta föremålet att använda för ett företags marknadsföring eller evenemang. Du kan välja vilken text du vill och anpassa muggen för alla tillfällen. Om du letar efter en present, varför inte göra en mugg med namnet på personen du skänker den till? Muggar med namn kan användas som en gåva för dop eller namngivningsceremonier. Många människor letar efter den perfekta presenten för att köpa sina nära och kära och vänner. Personliga muggar med namn på är ett bra alternativ eftersom de kan användas som dekoration när de inte används och även är en bra presentidé.

Se hela vårt sortiment av Personliga Gåvor

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart