Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Muggar med namn / Personlig keramikmugg med text, lycka till på nya jobbet

Personlig keramikmugg med text, lycka till på nya jobbet

179

KR

Gör produkten personlig här:

Produceras efter beställning

Art:

001563-1

Personlig keramikmugg med text, lycka till på nya jobbet

Avtacka din kollega med en sista present med deras namn och fina ord på! En personlig mugg med deras namn kommer att vara något de säkert kommer att värna om i många år framöver.

Personlig mugg i keramik med texten Lycka till på nya jobbet och att hitta bättre kollegor än oss". Den texten står fast och så fyller du personlig text under. Du väljer placering på trycket, antingen vänster eller höger, beroende på om du vill ha trycket synligt för dig när du dricker eller för alla andra att se din fina speciella mugg!

  • Höjd: 8,5 cm
  • Diameter: 8 cm
  • Material: Keramik
  • Muggen tål mikrovågsugn och maskindisk
  • Färgen mot skärmen och slutresultatet kan skilja sig

Placering på muggen höger menas att du håller muggen i höger hand och ser trycket mot dig. 

Placering på muggen vänster menas att du håller muggen i vänster hand och ser trycket mot dig.

Att säga adjö till en kollega som slutar kan vara en känslosam upplevelse. En fin gest för att visa din uppskattning och önska dem lycka till i framtiden är att ge dem en personlig mugg med deras namn på.

En personlig mugg kan vara en meningsfull present som din kollega kan använda på sin nya arbetsplats eller i deras personliga liv. Att ha en mugg med sitt eget namn på kan också vara en påminnelse om de goda tider de hade på sin tidigare arbetsplats och de fina relationerna de byggde upp. Du kan också inkludera en kort meddelande som uttrycker din uppskattning för deras arbete och önskar dem lycka till i deras nya äventyr.

Att ge en personlig mugg som present till en kollega som slutar kan vara en enkel men meningsfull gest. Det visar att du uppskattar deras arbete och att du önskar dem all lycka i framtiden.

Klassificering 536

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart