Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Lyckotroll Sjuksköterska 9 cm

Lyckotroll Sjuksköterska 9 cm

419

KR

Lyckotroll Sjuksköterska 9 cm

Lyckotrollet Sjuksköterska är inte bara en charmig figur, den är också en symbol för omtanke och välgång. Inspirerad av den värdefulla rollen som sjuksköterskor spelar i att vårda och stödja andra, är detta troll en perfekt gåva för att uttrycka tacksamhet och uppmuntran till dem som arbetar inom vården eller till någon som behöver extra uppmuntran. Med sitt leende och glada uttryck sprider Lyckotrollet Sjuksköterska glädje och positivitet överallt där den går. Dess färgglada uniform och karakteristiska hatt gör den till en unik och minnesvärd present för alla tillfällen. Oavsett om det är för att gratulera någon som har tagit examen, för att tacka en särskilt omtänksam sjuksköterska eller helt enkelt för att sprida lite extra lycka i vardagen, kommer Lyckotrollet Sjuksköterska att bli en älskad och uppskattad del av vilket hem eller arbetsplats som helst. Ge bort Lyckotrollet Sjuksköterska och låt dess magi och välgörande energi lysa upp dagen för dig själv eller någon speciell!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336014214

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart