Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Lyckotroll Mekaniker 9 cm

Lyckotroll Mekaniker 9 cm

419

KR

Lyckotroll Mekaniker 9 cm

Lyckotrollet Mekaniker är inte bara en söt och lekfull figur, det är också en symbol för skicklighet, hängivenhet och problemlösning. Inspirerad av det viktiga arbete som mekaniker utför för att hålla våra fordon i toppskick, representerar detta troll en perfekt gåva för att hylla deras kompetens och dedikation. Med sitt karakteristiska verktygsbälte och det glada leendet sprider Lyckotrollet Mekaniker glädje och positivitet i alla verkstäder och garage. Dess detaljerade uniform och entusiastiska attityd gör den till en unik och minnesvärd present för alla motorälskare och mekanikentusiaster. Oavsett om det är för att fira en ny karriärsatsning, för att tacka en pålitlig mekaniker eller helt enkelt för att sprida lite extra lycka till någon som älskar bilar och verktyg, kommer Lyckotrollet Mekaniker att bli en uppskattad och beundrad del av vilket garage eller arbetsplats som helst. Ge bort Lyckotrollet Mekaniker och låt dess charm och positiva energi lyfta upp dagen för dig själv eller någon speciell som du vet kommer att uppskatta det!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336014207

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart