Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Lyckotroll Elektrikern 9 cm

Lyckotroll Elektrikern 9 cm

419

KR

Lyckotroll Elektrikern 9 cm

Lyckotrollet Elektrikern är inte bara en charmig figur, det är också en symbol för skicklighet, säkerhet och passionen för elektriskt arbete. Inspirerad av den precision och det engagemang som elektriker visar i sitt arbete, representerar detta troll den perfekta gåvan för att hylla deras expertis och dedikation. Med sitt leende och energifyllda attityd sprider Lyckotrollet Elektrikern glädje och positiv energi i arbetsmiljön och bortom. Dess detaljerade verktyg och elektriska symboler gör det till en minnesvärd och uppskattad present för alla elektriker och hantverksentusiaster. Oavsett om det är för att fira en ny projektstart, för att tacka en skicklig elektriker eller helt enkelt för att sprida lite extra lycka till någon som älskar att arbeta med el, kommer Lyckotrollet Elektrikern att bli en älskad och betydelsefull del av vilken arbetsplats eller hem som helst. Ge bort Lyckotrollet Elektrikern och låt dess magi och symboliska värde föra glädje och inspiration till både dig och den elektriker som du vill hylla och uppmuntra!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336025425

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart