Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Lyckotroll Bomsterflicka 9 cm

Lyckotroll Bomsterflicka 9 cm

419

KR

Lyckotroll Bomsterflicka 9 cm

Lyckotrollet Blomsterflicka är inte bara en bedårande figur, det är också en symbol för skönhet, växtliv och kärleken till trädgårdsarbete. Inspirerad av naturens färgprakt och livets enastående skönhet, representerar detta troll den perfekta gåvan för att hylla blomsterälskare och trädgårdsentusiaster. Med sina glittrande ögon och vackra blomsterkrans sprider Lyckotrollet Blomsterflicka glädje och positiv energi i trädgården eller hemmet. Dess detaljerade klädsel och lekfulla hållning gör den till en unik och minnesvärd present för alla som älskar blommor och naturens under. Oavsett om det är för att fira vårens ankomst, för att tacka någon som älskar trädgårdsarbete eller helt enkelt för att sprida lite extra lycka till någon som uppskattar blommornas skönhet, kommer Lyckotrollet Blomsterflicka att bli en uppskattad och älskad del av vilket hem eller trädgård som helst. Ge bort Lyckotrollet Blomsterflicka och låt dess magi och symboliska värde föra ett leende till dig själv eller någon speciell som du vet kommer att njuta av dess förtrollande närvaro!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336033208

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart