Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Fasadsiffror / Fasadsiffror och bokstäver till din fasad

Fasadsiffror och bokstäver till din fasad

0

KR

Konfiguration:

Produceras efter beställning

Art:

FSD

Fasadsiffror och bokstäver

Här köper du exklusiva distansmonterade husnummer i vackert högblank plexiglas, metall eller betong som gör ditt hus snyggast på gatan!

Hussiffror, bokstäver och symboler tillverkas på beställning till dig för att du ska få en unik och hållbar produkt som vackert pryder din fasad i många år. Ett stort urval av designalternativ finns tillgängliga så att du kan få namnet på ditt företag eller din institution att sticka ut på din fasad.

Produkterna levereras i färdiga kit med distanser, rostfri skruv samt borrmall. Givetvis med helt dold distansmontering utan missprydande hål eller skruvskallar i fronten. 

För husnummer med bokstäver eller längre med siffror producerar vi kostnadsfritt en sammansatt borrmall för hela ditt husnummer så att monteringen går enkelt utan att du behöver mäta in avstånd mellan de olika siffrorna eller bokstäverna. Mallen ingår i varje beställning med längre fasadbokstäver och siffror, så kör bara mallen över din vägg och börja borra!

  • Då vi tillverkar varje produkt specifikt efter kundens önskemål gäller inte ångerrätten enligt lagen om distanshandel
  • Helt dold distansmontering utan missprydande hål eller skruvskallar i fronten
  • Leveranstiden beror på vilket material du valt. Akrylen har ca 2 veckas leveranstid, metallen har ca 3 veckors leveranstid och betongen har ca 4 veckors leveranstid
Leverantör Fasaddekor
Klassificering 536

Relaterade produkter

 

Fasadsiffror och bokstäver till din fasad

Produceras efter beställning

Anpassa din fasadskylt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart