Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Fasadsiffror

Fasadsiffror- och fasadbokstäver

Att låta siffror och bokstäver smycka din husfasad hjälper inte bara dina gäster att hitta rätt adress, det sätter även en personlig prägel på ditt hus. Hos oss på Room99 hittar du ett stort sortiment av snygga hussiffror och fasadbokstäver i varierande utföranden. Välj bland ett stort antal olika storlekar, färger och typsnitt.

HEM / Övrigt / Fasadsiffror

Fasadsiffror och bokstäver till din fasad

Produceras efter beställning

Anpassa din fasadskylt

Hussiffror och husbokstäver i snygg design

Gillar du stilrent svart eller färgglada färger som sticker ut? Vill du ha din husssiffra med eller utan seriffer? I stora eller små storlekar? Hos oss kan du beställa fasad bokstäver till ditt hus helt efter eget tycke och smak. Våra fasadsiffror och bokstäver finns i höjder mellan 200 mm till 1200 mm och går att beställa i flera olika färger och teckensnitt. Detta ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt sätta en personlig prägel på din husfasad. De flesta av våra husbokstäver och fasadsiffror är tillverkade i 5 mm laserskuren, högblank akryl, men vi har även snygga fasadsiffror i betong; välj din favorit!

Enkel montering med borrmall 

För en så enkel montering som möjligt medföljer alltid en borrmall till din siffra eller bokstav, men ska du bilda en längre sifferkombination eller ett långt ord så rekommenderar vi att du även beställer en specialgjord borrmall.  Då slipper du strulet med att mäta det exakta avståndet mellan de olika hussiffrorna och bokstäverna. Detta är t. ex. användbart när du vill skriva ett flersiffrigt nummer med bokstäver istället för med siffror.

Köp fasadsiffror och fasadbokstäver online hos Room99 

Välj din favorit bland våra snygga husnummer och fasadbokstäver och beställ hem. Siffrorna och bokstäverna tillverkas efter beställning och levereras klara för montering med rostfri skruv, plugg och borrmall.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart