Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Fasadsiffror och fasadbokstäver

Designa din egen husnummerskylt

Hos oss på room99 kan du köpa exklusiva husnummerskyltar i högblankt plexiglas, metall, betong och många andra material som gör ditt hus till gatans snyggaste. Skylten tillverkas på beställning efter ditt tycke och smak får därefter en skräddarsydd produkt helt din stil som kan pryda din fasad. Fasadsiffrorna och fasadbokstäverna är av god kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. Ett stort urval av typsnitt finns tillgängliga så att du kan få namnet på ditt företag eller din institution att sticka ut på din fasad. Alla fasadsiffror och bokstäver finns i en mängd olika färger med en design som är lätt att anpassa, så att du kan göra ändringar så att det passar ditt hus perfekt. Produkterna levereras i lättanvända färdiga kit med metalldistanser, skruvar och borrmallar. De tar helt bort behovet av hål eller skruvhuvuden på framsidan av din fasadsiffra, vilket gör att den ser otroligt stilren ut. För husnummer med bokstäver eller längre med siffror producerar vi kostnadsfritt en sammansatt borrmall för hela ditt husnummer så att monteringen går enkelt utan att du behöver mäta in avstånd mellan de olika siffrorna eller bokstäverna. Mallen ingår i varje beställning med längre fasadbokstäver och siffror, så kör bara mallen över din vägg och börja borra!

HEM / Övrigt / Fasadsiffror

Fasadsiffror och Fasadbokstäver i snygg design

Gillar du stilrent svart eller färgglada färger som sticker ut och vill du ha din husssiffra med eller utan seriffer? Hos oss kan du beställa fasadbokstäver till ditt hus helt efter eget tycke och smak. Våra fasadsiffror och bokstäver finns i höjder mellan 200 mm till 1200 mm och går att beställa i flera olika färger och teckensnitt. Detta ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt sätta en personlig prägel på din husfasad. De flesta av våra husbokstäver och fasadsiffror är tillverkade i 5 mm laserskuren, högblank akryl, men vi har även snygga fasadsiffror i betong; välj din favorit

Enkel montering med borrmall 

För en så enkel montering som möjligt medföljer alltid en borrmall till din fasadsiffra eller bokstav, men ska du bilda en längre sifferkombination eller ett långt ord så rekommenderar vi att du även beställer en specialgjord borrmall. Då slipper du strulet med att mäta det exakta avståndet mellan de olika hussiffrorna och bokstäverna, exempelvis när du vill skriva ett flersiffrigt nummer med bokstäver istället för med siffror.

Köp fasadsiffror och fasadbokstäver online hos Room99 

Välj din favorit bland våra snygga husnummer och fasadbokstäver och beställ hem. Siffrorna och bokstäverna tillverkas efter beställning och levereras klara för montering med rostfri skruv, plugg och borrmall.

Se hela vårt sortiment av Övrigt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart