Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Världskarta poster

Hitta den perfekta världskarta postern

Bläddra igenom vårt urval av världskartor och hitta den perfekta världskarta postern för ditt hem eller kontor. Liva upp dina väggar med en karta över världen. Vill du ha en stilren design på världskartan eller något mer vintage? Du kan välja mellan olika stilar, former och storlekar. Vad du än letar efter hittar du det hos oss!

HEM / Tavlor & Posters / Posters / Världskartor

Världskartor för alla utrymmen

Vi har kartor som passar alla behov - oavsett om du letar efter inramade kartor, stora eller små kartor som passar i alla utrymmen eller om du föredrar något som inte sitter på väggen, så har vi det! Kvalitet garanterad, varje karta är tryckt på 230g matt papper och kan levereras inom 3-4 dagar med spårningsnummer. Alltid med högsta kvalitet. Alla kartor trycks på beställning.

Se hela vårt sortiment av Posters

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart