Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Världskartor till ditt hem

Vi erbjuder dig världskartor med olika motiv, storlekar och färger

I vårt sortiment av världskartor kan du välja bland flera färger och storlekar. Några traditionellt klassiska, en del utformade som gammal eller vintage design. För dig som föredrar trendiga och moderna finns väldigt fina världskartor som passar din vägg. Beställ din poster, tavla med eller utan ram, bra priser och snabb leverans.

HEM / Tavlor & Posters / Posters / Världskartor

Kan jag köpa en världskarta av hög kvalitet hos er?

Världskartor kan du köpa online hos oss, vi har en karta för alla hem och smaker. Våra världskartor är tryckta på ett högkvalitativt och miljövänligt 230 gr matt papper och bleks inte av solljus. Alla kartor produceras på beställning vilket sparar på vår miljö. Inga tavlor/posters läggs på lager eller kastas i onödan, vår värld måste vi värna om. Vi är snabba och skickar din beställning inom 1-2 arbetsdagar, alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.

Varför ska jag köpa en världskarta?

Världskartor i modern och trendig design är väldigt prydande i ett hem.  Med nya tider och globalisering blir många av dessa motiv på affischer ännu mer meningsfulla som en typ av väggdekoration. Lärande är också en viktig faktor vid köp av en världskarta. Vi vill alla ha stil och mode i vårt hem eller på kontoret, men särskilt i hemmet kommer det pedagogiskt inslaget att göra det ännu mer betydelsefullt. Har du barn kan en pedagogisk affisch eller inramad tavla med världskartan som motiv vara fokuspunkten i varje bostadsrum. Tveka nu inte, unna dig själv och din familj en världskarta att hänga på väggen, med eller utan tavelram. Har du lite plats kan du alltid välja en mindre variant som passar bra på byrån eller i ett fönster.

Mer än världskartor, se alla våra moderna posters

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart