Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Vattenflaskor med namnaluminium 

Skapa personliga vattenflaskor med ditt namn på

Vattenflaskor med namn i högkvalitativ aluminium som är hållbara både för dig och för miljön. Ge barnen vattenflaskor med namn på så att de lättare kan hålla koll på vilket vattenflaska som är deras. Vi på Room99 har många olika motiv att välja bland för vattenflaskor till barn. En personlig vattenflaska med namn blir också en fin present att ge bort och som passar både stora och små.

HEM / Personliga gåvor / Vattenflaskor med namn

Vattenflaskor med personligt tryck

 Vi har vattenflaskor med personligt tryck där du skriver i valfritt namn eller hälsning. En personlig vattenflaska passar superbra till gymmet, kontoret och fritiden. Det är alltid lite extra roligt när vattenflaskan är personlig just för dig eller dina barn. Fånga din perfekta dag med en anpassad vattenflaska, välj valfritt motiv från vårt bibliotek, eller ta ett av dina egna.

Vattenflaska med namn som present

Ge bort en vattenflaska med namn på till kollegan eller pedagogen och visa din uppskattning. Detta är ett mycket trevligt sätt att säga tack till någon och visa uppskattning. Varför inte ge bort en vattenflaska med kollegans namn på som tack för hjälpen med ett projekt.

Se hela vårt sortiment av Personliga Gåvor

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart