Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Student & Skolavslutning

Ett fint minne av en stor dag!

Tänk så härligt det är när barnen har skolavslutning eller tar studenten! Den underbara känslan av frihet och sommar genomsyrar hela dagen! När det gäller studenten präglas den också av en högtidlig känsla, det är ju trots allt fråga om en riktig milstolpe i livet! Oavsett om barnen slutar ettan eller springer ut med vit mössa är det en sak som är säker: Detta är en dag man vill minnas! Ett mycket bra tips om du vill ha ett fysiskt minne av den stora dagen är en fin personlig poster! Tänk bara så roligt det blir att se den på väggen varje dag och påminnas om hur det var den härliga avslutnings- eller studentdagen! Du beställer just din personliga poster här hos Room99.se! Det är bekvämt, lätt och snabbt!

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Student & skolavslutning

Perfekt som present till studenten!

Ska ditt barn eller något barn du känner ta studenten snart? Då har du förstås börjat fundera på vad du ska ge för present! Ett hett tips är att satsa på en personlig poster! Det blir ett snyggt och roligt minne av dagen och en present som varar! Dessutom är det ju en verkligt unik present som får den nybakade studenten att känna sig extra speciell! Så beställ din poster nu! Men barnet som du vill uppvakta kanske har en bit kvar till studentåldern? Det kanske snarare är fråga om att sluta på lågstadiet? En personlig poster blir en mycket bra present även i det sammanhanget! Att ha unika minnessaker på väggarna är något som alla gillar! Så om du vill ge bort en examens- eller studenpresent som har det lilla extra, välj en poster här!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart