Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Personliga julposters

De finaste postrarna till ditt julfirande!

Tänk vad jättemysigt det är när julen står för dörren och ännu mysigare blir det ju när den väl kommer och man firar den tillsammans hela familjen! En mycket viktig del av julfirandet är ju julpyntet och då inte minst det som sitter på väggarna! Här har vi mycket fina julposters som verkligen höjer julstämningen och förgyller julen! Eftersom du väljer texten kan du anpassa postern så att den verkligen blir rätt för just ditt och din familjs julfirande! Du behöver alltså inte ge dig ut i julhandeln för att köpa julpostrar, det är bara att beställa dem här och det är bekvämt och enkelt!Detta är ju dessutom postrar med en unik personlig känsla tack vare texten! De pryder verkligen sin plats var du än sätter upp dem i hemmet! Så välj ut den eller de postrar du tycker mest om och gör din beställning! God jul!

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Personliga julposters

Ett mycket bra julklappstips!

Är du mitt uppe i julklappsköpandet med allt det innebär av letande och köande i butiker? Har du letat extra mycket efter en julklapp till en viss person, kanske den där personen som "har allt"?  Varför inte ge bort en fin personlig julposter? Då kan ju mottagaren sätta upp den direkt! Det blir en julklapp som verkligen blir till glädje för den som får den! Eller du kanske är bjuden på ett glöggmingel eller liknande innan jul? Då kanske du vill ha med dig en present till minglets värd eller värdinna? En personlig julposter blir perfekt även i det sammanhanget! Det är en gåva som verkligen sprider mycket julglädje! Dessutom har den ju en text som gör den extra speciell. eftersom det är du som givare som valt ut texten med tanke på mottagaren! Om du vill överraska någon med en riktigt personlig och dekorativ julgåva är alltså en av dessa julpostrar ett bra tips!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart