Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Fars dag posters

Fars dag posters med budskap

Vet du inte vad du ska köpa till Fars dag? Varför inte ge bort en fars dag poster till pappa med ett trevligt textmeddelande som visar hur oumbärlig han är! Våra snyggt designade fars dag posters med värmande budskap blir ett vackert minne att pryda hemmet eller kontoret med. Du kan även göra farsdag postern än mer personlig genom att skriva till ett personligt textbudskap under den förtryckta texten. Våra fars dag posters trycks på 230g miljövänligt papper med matt yta och du kan välja bland flera olika storlekar. Texten är skriven i svart på vit yta. Vi har även ett brett sortiment av många fina ramar som förvandlar din fars dag poster till en vacker inredningsdetalj.

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Fars dag posters

Farsdag poster med personlig text 

På våra fars dag posters har du möjlighet att skriva ett par uppskattande ord till pappa. Under det förtryckta textbudskapet finns det utrymme för fritext till att skriva ett personligt meddelande eller en hälsning på, upp till två rader. I samband med beställningen skriver du ner ditt textmeddelande så kommer vi att trycka det på postern. Med en personlig text blir din farsdag poster en helt unik present till pappa. Våra personliga fars dag posters med unika budskap beställs enkelt och snabbt via vår webbshop och trycks efter beställning. Glöm inte att köpa till en dekorativ ram så att postern kommer till sin fulla rätt. Handlar du för över 500 kronor bjuder vi på frakten. Välkommen!

Exempel på fina textbudskap på våra Fars dag posters: 

“Dad, well done! I’m awesome” 

“Home is where dad is” 

“We have a hero and we call him dad”

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart