Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Dopposters

Ett fint minne av dopdagen!

Det finns vissa dagar som blir milstolpar i livet, och en av dessa dagar är ju självklart dopdagen! Det är verkligen en mycket högtidlig och fin dag och en dag att minnas! Det gör du bäst med dessa fina personliga posters! De är alla mycket fint och stilrent designade och blir verkligen en dekorativ och speciell detalj i hemmet!  Tänk så roligt att bli påmind om dopet varje dag och tänk också så roligt för barnet att titta på postern när det blir äldre! Det är här du beställer din poster! Det är enkelt och smidigt! Du bara väljer den poster du vill ha, sedan skriver du in den text du vill ha på postern och till sist gör du din beställning! Låt minnet av den fina dopdagen synas i ditt hem!

Personlig Född 13x18 cm

Produceras efter beställning

Fr.

99

KR

En perfekt doppresent!

Är du bjuden på dop och ska köpa en doppresent? Vet du inte vad du ska ge? Då har du ett mycket bra förslag på present här! För visst vore det roligt att överraska föräldrarna med ett riktigt fint minne av denna viktiga dag! Det kan du göra om du köper en personlig dopposter! Föräldrarna kommer verkligen att uppskatta att få den här gåvan av dig och den kommer att bli en viktig väggprydnad i bostaden! Eftersom postrarna är så vackra och stilfulla kan man säga att du inte bara ger dem en minnessak utan också en fin inredningsdetalj! Du behöver inte springa runt och leta i butiker efter den rätta doppresenten! Den finns här hos Room99.se! Om du vill ge bort en doppresent med guldkant, köp en personlig dopposter!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart