Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Alla hjärtans dag posters

Ge din kärlek en fin hälsning med en poster!

Alla hjärtans dag är dagen då det känns extra fint att visa sin kärlek för den man tycker om! Då vill man ju ge bort en riktigt fin present till personen i fråga och här har du ett riktigt bra presenttips! Här finns det nämligen vackra postrar med kärleksfull känsla ! Och det är du som bestämmer vad som ska stå på dem så texten blir alltså unik för just er två! De här postrarna blir en garanterat uppskattad gåva och ett härligt bevis på er kärlek! Eftersom postrarna är så fint designade och har en text som du väljer blir de dessutom en dekorativ och personlig inredningsdetalj! Välj den poster som passar dig och din älskade allra bäst, sedan gör du din beställning här! Om du vill ge något speciellt på Alla hjärtans dag, satsa på en personlig poster! Det blir en mycket minnesvärd Alla hjärtans dag-present för den du älskar!

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Alla hjärtansdag poster

Det finaste sättet att påminnas om det viktiga datumet!

Dagen man träffade sin kärlek är en oförglömlig dag och man glömmer ju aldrig det datumet! Visst vore det fint att även ha det på väggen och kunna påminnas lite extra om det varje dag? Med de här personliga postrarna är det möjligt! De saker ni inreder med i hemmet ska ju spegla era personligheter och vilken smak och stil ni har när det gäller inredning. De här postrarna uppfyller verkligen de kraven! De har ju faktiskt en text som är skräddarsydd till er och det är dessutom lätt att hitta en poster som stämmer överens med och därmed visar på er inredningsstil. Tänk så kul att överraska din kärlek med en sån här poster, och det finns väl ingen bättre dag för en sån överraskning än Alla hjärtans dag! Du behöver inte längre leta i butiker för att hitta en passande gåva till den dagen. Den finns här och är bekväm och enkel att beställa!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart