Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Personliga posters med egen text

Gör egen poster med text. Bästa gåvan till alla högtider.

När det är dags att fira pappa på fars dag är våra affischer med fina budskap där du lägger till ditt namn eller en personlig text. Personliga tavlor till bröllop, dop, mors dag, födelsedagar är som en egen designad poster mycket uppskattad present.

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters

Visa upp ditt bästa motto, datumet när din ögonsten föddes eller en kärleksförklaring till din älskade med att skapa en personlig poster. Online hos oss på Room99.se kan du komponera egna poster tavlor med ett personligt budskap och hänga upp den i ditt hem. Det ger rummet både en personlig karaktär och en unik touch.

Skapa egen poster med personligt budskap

I denna kategori hittar du flera posters med färdiga mallar som har olika teman. När du hittat vilken mall du vill ha till din personliga poster så fyller du i textrutorna med den text eller det datum som du önskar. Sedan får du din personliga poster tryckt och levererad med din egen text. Det finns ett stort utbud av mallar och du kan få allt från din ”bucketlist” till din gamla farfars ordspråk tryckt på en poster. Ett kaxigt motto som gästerna ser direkt när de kliver in i hallen eller ett kärleksdatum i sovrummet? Valet är ditt! Gör en egen tavla enkelt. Trycks på miljövänligt papper av hög kvalitet. Snabb leverans.

Ge bort egen poster med text med unikt budskap 

Möjligheterna att göra någon glad med en personlig poster är många och därför passar de utmärkt att ge bort som present. Beställ en poster med din och din bästis ”bucketlist”, datumet från en speciell dag som du och din kära vill minnas, eller en namntavla att ge bort som en dopgåva. Beroende på vilken text du väljer passar de i hemmets alla rum.

Beställ en personlig tavla online på Room99.se 

Våra personliga posters med unika budskap beställs enkelt via vår webbshop och trycks efter beställning. Glöm inte att köpa till en dekorativ ram så att din egen poster kommer till sin fulla rätt. Det finns också posters med text av annat slag om man hellre vill ha det. På vissa av våra posters kan du anpassa texten så att den passar just dig. Vi har exempelvis posters som uppmärksammar viktiga händelser i ditt liv på ett snyggt sätt! I barnens rum kan du sätta upp posters med deras födelsedata på väggen och i sovrummet kan du pryda väggen med en poster som berättar när och var ni gifte er. Fina minnen förtjänar en hedersplats i hemmet! Vi har också praktiska och stilrena väggkalendrar och till barnrummet pedagogiska posters med det svenska alfabetet. En poster blir också en uppskattad present till din kärlek, din familj eller varför inte till dig själv! Vi har till och med posters som hjälper dig med frieriet! Att inreda med posters är enkelt, roligt och snyggt! Postern blir en effektfull inredningsdetalj i varje rum. Du kan exempelvis sätta upp ett recept eller en kaffeguide i köket och ett inspirerande citat i vardagsrummet. Här hittar du posters som passar till just din inredning, personlighet och smak!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart