Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Nissebrev

Aktivitetskalender med rimmande nissebrev

Finns det något bättre sätt att komma i julstämning för ditt barn än att få ett brev om dagen från självaste Nisse? Det här nissebrevet innehåller 24 uppgifter på stämningsfulla rim som gör att ditt barn fylls av spänning när de lyssnar på uppdragen dag för dag som en nedräkning fram till jul. Nissebrev är en aktivitetskalender där du inte behöver lägga en massa pengar på små paket för den här aktivitetskalendern. Nisse är en liten filur med stor kärlek till julen och han vill dela den känslan med alla sina vänner och familj. Nisse har en lättsam personlighet som kommer att ge glädje till dem som är nära honom. Nissens rim i de här nissebreven samlar hela familjen och ökar gemenskapen, så vägen till julafton blir en rolig och magisk tid tillsammans.

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Nissebrev

Färdigskrivna Nissebrev

Du behöver inte längre lägga en massa tid på att skriva ihop nissebrev utan använd våra färdigskrivna nissebrev så kan du lägga din tid på annat. De här nissebreven är mysiga och rimmande, de har en julig stämning rakt igenom för att skapa den magiska och förtrollande julkänslan hos barnet. Våra nissebrev kommer i en ny upplaga varje år, det första året är det då Nisse flyttar in och nästkommande år så är det skrivet på så sätt att Nisse kommer tillbaka till barnet. Full med spänning och förväntan om vad som ska ske den här julen, Nisse och barnet tillsammans! En rolig och annorlunda aktivitetskalender för de små. Nissebrev är en annorlunda adventskalender som kommer att göra din och barnets jul mer magisk. Den är fylld med berättelser, rim och aktiviteter skrivna av den finurliga och lite busiga Nisse. Dessa nissebrev är små meddelanden som Nisse har lämnat till barnen under natten. De används för att få in julstämning och göra barn glada. Nissebrev har med tiden blivit populära bland både föräldrar, lärare och barn eftersom de är roliga, billiga och för att slippa köpa tjuofyra olika småpaket som till en vanlig kalender. Nissebrev fokuserar mer på upplevelse och tid tillsammans än att köpa fler och mer leksaker hem till ett kanske redan välfyllt hem med leksaker både här och där.

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart