Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Julens Läckerheter / Mathildas goda knäckkola 200 g

Mathildas goda knäckkola 200 g

40

KR |

Ord.pris

79 KR

Mathildas goda knäckkola 200 g


Mathildas goda knäckkola är verkligen en smaksensation som sätter guldkant på jul- och vintersäsongen. Det är en perfekt förening av två kontrasterande smak- och texturupplevelser som skapar en underbar harmoni i varje tugga. Den krämiga och sötma från kolan möter den knapriga och nötiga karaktären hos knäcken för att ge en oemotståndlig smakupplevelse. Dessutom, när det kommer till tillverkningen av dessa delikata knäckkolor, gör Mathilda det med den äkta handrullningsmetoden. Strutarna snurras för hand, vilket ger dem en unik och autentisk karaktär. Denna traditionella teknik kräver omsorg, precision och passion för att skapa varje strut. Varje handrullad strut blir därmed ett konstverk i sig och en påminnelse om svenska traditioner och hantverksskicklighet.

  • Knäckkola 200 gram

Så när du njuter av Mathildas goda knäckkola, upplever du inte bara en sensationell smakresa utan också en förbindelse till det svenska arvet och den äkta kärlek som går in i varje strut. Dessa delikata kolor är perfekta för att dela med nära och kära, presentera som gåvor, eller för att helt enkelt unna sig själv under de festliga högtiderna.

Märke Sockerbageriet

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart