Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Ljus & Ljuslyktor / Kristall Ljusstake, orange, lila, petrol 12x6x6 cm

Förundras av den förtrollande skönheten hos våra genomfärgade glasljusstakar - en enastående samling av lekfulla former och färgsprakande nyanser som kommer att förgylla ditt hem på ett magiskt sätt

Kristall Ljusstake, orange, lila, petrol 12x6x6 cm

389

KR

Kristall Ljusstake, orange, lila, petrol 12x6x6 cm

Förundras av den förtrollande skönheten hos våra genomfärgade glasljusstakar - en enastående samling av lekfulla former och färgsprakande nyanser som kommer att förgylla ditt hem på ett magiskt sätt. Varje ljusstake är i sig själv ett konstverk, och tillsammans skapar de en atmosfär av glädje och elegans i varje rum. Med sin mångfald av former och färger är det enkelt att hitta den perfekta ljusstaken som kompletterar din inredning.


  • Storlek: 12x6x6 cm
  • Material: Glas
  • Passar vanligt kronljus


De är omsorgsfullt designade för att smidigt passa bredvid varandra, vilket ger dig möjlighet att skapa unika arrangemang och arrangera en spektakulär ljusshow. Låt ditt hem bli en plats där varje ljusstake bär på sin egen unika historia. Den genomskinliga naturen hos glaset lägger till en subtil touch av elegans, samtidigt som den lekfulla formen och färgen ger en modern och livfull karaktär. Hos Room99 omfamnar vi dessa ljusstakar fullständigt och är övertygade om att du också kommer göra det. Tillför ditt hem en extra dos av charm och skapa en harmonisk atmosfär med våra genomfärgade glasljusstakar - en perfekt förening av form, färg och funktion.

Märke Kristall Ljusstake

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart