Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Höstmys / Krans Rimfrost Löv 30 cm

Krans Rimfrost Löv 30 cm

129

KR

Krans Rimfrost Löv 30 cm

Upptäck den förtrollande skönheten i vår Krans Rimfrost Löv - den perfekta dekorationen för att föra in en touch av vintermagi i ditt hem! Med en diameter på 30 cm är denna krans en konstnärlig skapelse som fångar den frostiga charmen hos vintersäsongen.

Varje löv är noggrant utformat för att återskapa den naturliga skönheten hos lövverk i vinterskrud. De skimrande nyanserna av vit och silver tillsammans med fina detaljer fångar ögat och ger kransen en känsla av äkthet. Rimfrost Löv-kransen är tillverkad av högkvalitativt material som inte bara ser fantastiskt ut, utan också håller sig vacker år efter år. Denna krans är en mångsidig dekoration som kan användas på olika sätt. Häng den på din dörr för att välkomna gäster med en gnistrande inramning. Använd den som en central dekoration på middagsbordet för att skapa en förtrollande atmosfär under vintermiddagar. Eller låt den vara en del av din inredning genom att placera den på en vägg eller över en spegel för att addera en touch av elegans. Kransen Rimfrost Löv är inte bara en dekorativ accessoar utan även en symbol för den hänförande skönheten i vinterns frostiga landskap. Ge ditt hem en dos av säsongsbetonad charm med denna fantastiska krans som kommer att förtrolla dig och dina gäster. Skapa minnen och sprid glädje med Krans Rimfrost Löv - din perfekta vinterdekoration med en diameter på 30 cm.

  • Diameter: 30 cm
Märke Alot Decoration

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart