Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Förvaring

Alla behöver förvaring

Förvaring behövs alltid. Trevlig inredning samtidigt som du kan lägga både små saker eller stora saker i dem. Här kan du köpa den populära förvaringskrukan från Vertiplants. Det är en vägghängd kruka från Danmark som finn i två färger, svart och vit. Den vägghängda krukan är den perfekta lösningen för såväl köksredskap i köket, som förvaring i hallen eller som en kruka med fina växter i. Förvaring och inredning ska gå hand i hand och passa in i ditt hem och utgöra en fin detalj i din inredning.

HEM / Hem & Inredning / Förvaring

Ordning och reda på bästa möjliga sätt!

Visst är det irriterande när saker ligger huller om buller i hemmet! Det är ju så mycket roligare att ha det snyggt och prydligt hemma! Dessutom blir det ju lättare att hitta saker och ting och då sparar man ju både tid och energi på att slippa springa runt och leta!  Här hos Room99.se hittar du olika typer av förvaringsmöjligheter som gör det lätt och smidigt att hålla ordning! Det blir ju dessutom mycket roligare att hålla ordning när man använder sig av stilrent designade produkter som dessa! Så titta på denna sida och beställ sedan det som behövs till och passar i just ditt hem! Är det upphängningsmöjligheter som du saknar? Eller är du kanske ute efter en vacker burk till köket? Möjligheterna finns här, och valet är ditt! Det här är förvaringsprodukter som verkligen gör din vardag enklare!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart