Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Böcker & Spel / Skapa & Rita / Gör egna pappersblommor DIY Kräppapper Startkit

Gör egna pappersblommor DIY Kräppapper Startkit

289

KR

Gör egna pappersblommor DIY Kräppapper Startkit

Utforska konsten att skapa blommor av kräppapper med detta set. Inkluderar allt nödvändigt material och alla instruktioner du behöver. Om du är intresserad av att lära dig att skapa dina egna kräppappersblommor är detta DIY-startkit det perfekta valet. Det innehåller allt du behöver för att komma igång. Genom att skanna QR-koden får du tillgång till vårt omfattande bibliotek med instruktionsvideor som vägleder dig genom olika tekniker för att skapa olika typer av kräppblommor. När du är klar kommer du att ha en vacker bukett av kräppappersblommor. Med detaljerade videoguider och steg-för-steg-instruktioner får du lära dig olika tekniker för att skapa olika typer av kräppblommor. Det resulterar i en vacker bukett som du kan placera i en vas.


  • Innehåll: 8 rullar kräppapper i olika färger, falsben i plast, pappersbelagd wire i två tjocklekar, frigolitkulor i två storlekar, ståndare i orange och Multi Glue


Dessutom finns det tillräckligt med material kvar för att du ska kunna utforska och skapa blommor enligt din egen fantasi. Detta set är utformat för dem som vill lära sig konsten och tekniken, men som kanske inte har kommit igång ännu. De färdiga kräppappersblommorna kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive evighetsbuketter att sätta i vaser, som dekorationer på presenter eller tillverkning av kransar. Du kommer att känna dig trygg med vägledning genom träningen och ha förtroende för att utforska mer avancerade tekniker på egen hand. Detta set riktar sig till både unga och vuxna som söker en introduktion till konsten och teknikerna, men som kanske inte har kommit igång ännu och behöver vägledning i valet av material och tekniker.

Märke CC Hobby
EAN 5712854455480

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart