Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Dukning / Ernst räfflade glas på fot 2-pack

Ernst räfflade glas på fot är en del av en serie med olika glas, perfekta för bubbel, drinkar eller desserter. Eleganta för middagsbjudningar.

Ernst räfflade glas på fot 2-pack

237

KR

Ernst räfflade glas på fot 2-pack

Ernst räfflade glas på fot är en del av en omfattande serie som erbjuder en mångfald av glas för olika tillfällen. Denna serie är perfekt för att servera bubbel, goda drinkar eller till och med desserter i glasform. Deras fina och eleganta design gör dem särskilt passande för middagsbjudningar och ger en extra touch av stil och glamour till din dukning.

Med sin räfflade struktur har dessa glas en unik visuell appell. De tillför en texturerad dimension till upplevelsen av att dricka eller äta från dem och skapar ett ögonblick av visuell njutning. Denna subtila detalj sätter dessa glas isär från vanliga glas och ger en sofistikerad känsla. Dessa glas på fot är speciellt utformade för att ge bästa möjliga upplevelse när du serverar bubbel. Oavsett om det är champagne, mousserande vin eller prosecco, kommer glasen att förhöja smaken och presentationen. Att få servera dessa drycker i dessa eleganta glas ger en extra touch av glamour och lyx till evenemanget. För drinkälskare är dessa glas också en perfekt följeslagare. Du kan använda dem för att servera en mängd olika drinkar, från klassiska cocktails till moderna mixar. Den räfflade ytan ger inte bara ett trevligt grepp, utan ger också drinken en visuell dimension som gör den ännu mer lockande och tilltalande för gästerna. Men dessa glas är inte bara begränsade till drycker. De kan också användas för att servera läckra desserter. Varför inte presentera en elegant parfait, en len pannacotta eller en färgglad fruktsallad i dessa glas? Den vackra designen av glasen kommer att förhöja presentationen av din dessert och ge en extra touch av elegans till efterrättsbordet. Oavsett vilket tillfälle du har, kommer dessa fina och eleganta glas att bli en iögonfallande detalj vid middagsbjudningen. De kombinerar funktionalitet med stil och förhöjer upplevelsen av att dricka eller äta från dem. Med Ernst räfflade glas på fot kan du skapa minnesvärda stunder och ge dina gäster en känsla av lyx och raffinemang.

  • Höjd: 13,7 cm
  • Diameter:  10 cm
  • Material: Glas
  • Färg: Klarglas Tål maskindisk
Märke Ernst
EAN 7332481077657

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart