Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Ernst Karaff Räfflad Glas

Räfflade kannan i en serie glas är elegant och nätt för att servera vatten vid middagsbjudningar, med fokus på stil och funktionalitet.

Ernst Karaff Räfflad Glas

215

KR

Ernst Karaff Räfflad Glas

Räfflade kannan är en del av Ernst serie glas som är skapade för att passa olika tillfällen och behov. Med sin eleganta och stilfulla design är kannan ett utmärkt val när du vill servera vatten under en middagsbjudning. Kannans tunna glas ger den en nätt och förförisk karaktär, vilket gör den till en vacker tillskärning på middagsbordet. Dess räfflade mönster ger inte bara en estetisk tilltalande touch utan ger också ett bekvämt grepp när du häller upp vattnet. När du bjuder in gäster till en elegant middag är kannan en praktisk och stilfull följeslagare. Den rymmer tillräckligt med vatten för att hålla dina gästers glas fyllda, samtidigt som den förhöjer den visuella upplevelsen av dukningen. 

Genom att använda den räfflade kannan visar du omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Den signalerar din strävan efter att skapa en trevlig atmosfär och visar att du lägger vikt vid både funktionalitet och estetik. Oavsett om det är en formell middag eller en avslappnad tillställning, kan du vara säker på att räfflade kannan kommer att vara en tilltalande och praktisk komponent på ditt bord. Dess eleganta utseende och fina kvalitet gör den till en pålitlig följeslagare vid alla tillfällen. Så nästa gång du planerar en middagsbjudning, se till att inkludera räfflade kannan i din serveringssamling. Dess tunna och vackra design kommer att imponera på dina gäster samtidigt som den bidrar till en njutbar och stilfull upplevelse vid bordet.

  • Höjd: 24 cm
  • Diameter:  8 cm
  • Material: Glas
  • Färg: Klarglas Tål maskindisk
Märke Ernst
EAN 7332481077404

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart