Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book The Little Book of Champagne

Coffee Table Book The Little Book of Champagne

139

KR

Coffee Table Book The Little Book of Champagne

En historia om drycken från dess tidiga år till idag och en undersökning av vad som gör Champagne så speciell. Det finns också roliga fakta, citat och talesätt som rör Champagnes unika position i populärkulturen.

Champagne, som ursprungligen serverades vid kröning av franska kungar, är nu populär runt om i världen och försäljningen ökar år för år när människor upptäcker denna läckra, förtjusande, ljuvliga dryck. Även om Champagne bara kommer från ett litet område, finns det många producenter, allt från de globalt kända husen som Dom Perignon, Moet & Chandon och Taittinger till de 19 000 vingårdarna som producerar i mycket mindre (men inte mindre läcker) skala.

Champagne har sin egen vokabulär, etikett och speciell plats i populär- och kulinarisk kultur och The Little Book of Champagne spårar dryckens historia från dess tidiga år till idag och undersöker vad som gör Champagne så speciell. Vi fördjupar oss i krångligheterna med att kyla (mycket kallt), hälla (en tum, låt bubblorna lägga sig, sedan två tredjedelar) och dricka (långsamt). Det finns också roliga fakta, citat och talesätt som rör Champagnes unika position i populärkulturen. Så poppa den där korken, fyll ditt glas och smutta sakta sakta igenom sidorna av detta glada firande.

  • Storlek: 12x1,8x14,5 cm
  • Antal sidor: 192 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
EAN 9781800692022

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart