Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book Kinfolk Islands

Coffee Table Book Kinfolk Islands

402

KR

Coffee Table Book Kinfolk Islands

Den här boken tar upp stafettpinnen från snabbsuccén Kinfolk Travel och är den första i en ny trilogi som går ännu djupare in i de många löften och möjligheterna med långsamma resor; Kinfolk Islands kommer att vara en visuell utforskning av favoritöar och okända öar världen över.

Följ med Kinfolk på en resa utanför allfartsvägarna, till stora och små öar, i denna samling av arton nya reseberättelser. Oavsett om det är en rundtur i Socotras utomjordiska landskap i Jemen eller en vandring in i den gamla tillväxten av en japansk skog på Yakushima, inbjuder varje långsam resplan dig att segla i en takt som möjliggör verklig upptäckt och fördjupning.

Fyllda med idéer och inspiration för var man kan fly, utforska och varva ner, är Kinfolk Islands fulla av livfull fotografering, praktisk vägledning och genomtänkta reflektioner om varför idén om en ö förkroppsligar så många av våra resefantasier. Det finns charmen med urbana öar, inklusive Montréals älskade Mile End-kvarter. Verkligen oväntade destinationer, som Hormuz, utanför Irans kust, med dess psykedeliska landskap och bohemiska anda. Italiens soldränkta Ponza, perfekt för slappa eftermiddagar. Och naturligtvis några av världens vackraste stränder, från djungelkantad karibisk sand till karga och avlägsna nordiska stränder.

I tron att resa är lika mycket ett sinnestillstånd som en handling eller resplan, firar Kinfolk ett sätt att utforska vår värld som inte bara främjar genomtänkta perspektiv på platserna vi besöker utan också fördjupar vår relation med hemmet när resan är över.

  • Storlek: 20,5x2,5x27,5 cm
  • Antal sidor: 280 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
EAN 9781648291524

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart