Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, Chanel - The Karl Lagerfeld Campaigns

Coffee table book från Chanel, Chanel The Karl Lagerfeld Campaigns en svart bok med vit text, med ett vitt omslag med svart text

Coffee Table Book, Chanel - The Karl Lagerfeld Campaigns

679

KR

Coffee Table Book, Chanel - The Karl Lagerfeld Campaigns

När Karl Lagerfeld utsågs till rodret för modehuset 1983, satte han sig för att radikalt skaka om och uppdatera dess image inte bara genom djärva kollektioner utan också, från 1987 och framåt, genom att själv välja att fotografera husets kampanjer, ett drag som saknade motstycke för en modedesigner. Utarbetad i samarbete med Karl Lagerfeld och House of Chanel, inleds denna definitiva publikation med en essä av Patrick Mauris innan den utforskar själva kampanjerna, organiserade kronologiskt. Ett noggrant kurerat urval av bilder visar upp hundratals spektakulära kläder som bärs av de bästa modemodellerna och personligheter från varje era, från Ines de la Fressange, Claudia Schiffer, Kate Moss och Cara Delevingne, till Kirsten Stewart och Lily Rose Depp, fångade på glamorösa platser, från Coco Chanels lägenhet i Paris till Franska Rivieran eller LA. Presenterad i ett exklusivt, slipcasepaket, Chanel: Karl Lagerfeld -kampanjerna erbjuder en oöverträffad överblick över Chanels hus sett genom ögonen och objektiv av Karl Lagerfeld själv. 

  • Storlek: 20,5×4,7×29 cm
  • Antal sidor: 560 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
Klassificering 536
EAN 9780500519813

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart