Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Coffee Table Book, A Man and His Car

Coffee Table Book, A Man and His Car

502

KR

Coffee Table Book, A Man and His Car

Matt Hranek är tillbaka med sin andra bok, A Man & His Car. Här är en vacker hyllning till ett föremål för mäns besatthet, berättad i förstahandsintervjuer. Jay Leno, en stor bilsamlare och värd för Jay Lenos Garage, delar historien om sin äldsta bil, en Buick Roadmaster från 1955 som han köpte för 350 dollar, som han bokstavligen sov i innan han fick sin paus i L.A. Kevin Costner avslöjar att han fick så fäst vid den ikoniska Shelby Mustang han körde i filmen Bull Durham, köpte han den för sin egen personliga samling.

Franz von Holzhausen, chefsdesigner på Tesla, som arbetade hand i hand med Elon Musk för att designa Tesla Model S-prototypen, säger att hans kärlek till bilar började när han var två (vilket framgår av en bild av honom sittande i en barnstol och ritade en bil). Och vad gäller Snoop Dogg och hans 1965 Cadillac "Snoop DeVille" cabriolet – behöver vi ens förklara?

A Man & His Car inkluderar besök på några av de mest exklusiva samlingarna i världen – från Petersen Automotive Museum till biltillverkare från Fiat till Ford – vilket ger oss tillgång till Steve McQueens favoritbil, en Jaguar XKSS från 1956; DeTomaso Pantera från 1971 som Elvis köpte till sin dåvarande flickvän Linda Thompson (och som har två skotthål i ratten och ett i golvpannan på förarsidan från när Presley efter ett bråk med Thompson sköt tre skott in i interiören när bilen ville inte starta); och en supersällsynt, 24-karats guldpläterad 1980 DeLorean DMC-12, en modell som såldes exklusivt till American Express Gold Card-medlemmar genom 1980 American Express-katalogen, för astronomiska $85 000 (motsvarande mer än $250 000 idag) .

Utsökta bilder av varje bil följer med varje berättelse, och eftersom bilar naturligtvis har fler detaljer än klockor, kommer det att finnas fler foton i den här boken – av bilarna frontalt, av deras prydnadsföremål och hjul, och naturligtvis helkroppsbilder. Med Hraneks berättande blir bilarna mer än bara fordon för transport och statussymboler; de representerar popkulturögonblick, banbrytande prestationer, arvegods, vänskap och mer.

  • Storlek: 23x3x28 cm
  • Antal sidor: 240 st
  • Språk: Engelska
Märke New Mags
EAN 9781579658922

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart