Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Alla hjärtans dag present / Majas Cottage Nougathjärtan i guldfolie 50 g

Majas Cottage Nougathjärtan i guldfolie 50 g

69

KR

Majas Cottage Nougathjärtan i guldfolie 50 g

Majas Godsaker gör det goda livet ännu godare med våra Nougathjärtan i guldfolie - en smakfull hälsning och en delikat njutning som förgyller varje stund. Du är guld värd, och det är precis den känsla vi vill förmedla med våra Nougathjärtan. Varje påse innehåller 50 gram av dessa utsökta godbitar, vars varma och lena nougatsmak kombineras med en omsorgsfull inneslutning av guldglänsande folie. För att göra denna goda stund ännu mer meningsfull, donerar Majas Godsaker 10% av försäljningen till vår hjärtesak, Barncancerfonden. Var med och skapa skillnad samtidigt som du njuter av en lyxig och hållbar godsak. Tillverkade i Sverige med precision och omsorg, har dessa Nougathjärtan en hållbarhet på 6-8 månader. Ge dig själv eller någon speciell en smakfull paus och låt varje tugga vara en påminnelse om det värdefulla du är. Majas Godsaker - för att göra livet godare och sprida kärlek i varje gyllene ögonblick.


  • Mängd: 50 g
  • Ingredienser: överdrag (ca. 55%) socker, HELMJÖLKSPULVER (16,5%), kakaomassa, kakaosmör, VASSLEPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom; naturlig vaniljsmak. Fyllning (ca. 45%) socker, faktionerad vegetabilisk olja och fett (palm och rapsfrön varierande proportion), HASSELNÖTTER (8%), VASSLEPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom; naturlig vaniljsmak Kan innehålla spår av nötter och gluten!
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden
Märke Majas Cottage

Relaterade produkter

 

Personlig nyckelring, valfri text

Produceras efter beställning

99

KR

Personlig nyckelring, foto

Produceras efter beställning

99

KR

Nyckelring, Du är min favorit

Produceras efter beställning

89

KR

Personlig vattenflaska, ett hjärta

Produceras efter beställning

229

KR

Klassisk polkagrisklubba 24 g

I LAGER

9

KR

Ord. pris 15 KR

Nyckelring, Avocado love

Produceras efter beställning

89

KR

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart