Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Varumärken / Majas Cottage / Majas Cottage Kärleksfyllda godbitar till en goding 50 g

Majas Cottage Kärleksfyllda godbitar till en goding 50 g

69

KR

Majas Cottage Kärleksfyllda godbitar till en goding 50 g

Kärleksfyllda godbitar från Majas Cottage är den perfekta överraskningen till din goding. Varje 50-grams förpackning av dessa Chokladfyllda godbitar är skapad med kärlek och noggrannhet för att sätta guldkant på varje ögonblick. Denna smakupplevelse är en symfoni av len choklad och härlig fyllning som kommer att föra en glimt av lycka till varje tugga. Varje godbit är som en kärlekshälsning, en öm gest som säger mer än ord någonsin kan uttrycka. Med en hållbarhet på 6-8 månader är dessa godbitar inte bara en kortvarig njutning utan en konstant påminnelse om den kärlek du delar. Tillverkade med omsorg i Sverige från Majas Cottage bär varje godbit på sig arvet av traditionellt kunnande och kvalitet. Ge din goding en present som värmer hjärtat och smaklökarna. Kärleksfyllda godbitar är mer än bara en sötsak; de är en symbol för den speciella kopplingen ni delar. Skäm bort din älskling med dessa läckerheter och låt varje tugga vara en påminnelse om er kärlek, tillverkad i Sverige och skapad med kärlek från Majas Cottage.


  • Mängd: 50 g
  • Ingredienser: Socker, glykossirap, choko spread (socker, veg fett från certifierad palmkärna, kakao, emulgeringsmedel (SOJALECITIN),arom), aromer, färgämnen (E100,E120, E133,E141,E150c)
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden
Märke Majas Cottage

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart