Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Middag & Fest / Ätbart / Krispiga sidenkuddar med ljuvlig chokladfyllning 150g

Njut av lyxen och förförandet med dessa sidenkuddar – en himmelsk kombination av krispig karamell och ljuvlig chokladfyllning

Krispiga sidenkuddar med ljuvlig chokladfyllning 150g

59

KR

Krispiga sidenkuddar med ljuvlig chokladfyllning 150g

Njut av lyxen och förförandet med dessa sidenkuddar – en himmelsk kombination av krispig karamell och ljuvlig chokladfyllning. Varje tugga är som en resa genom smakernas kontraster, där den knapriga ytan möter den förföriska mjukheten i choklad, och skapar en sensation för dina smaklökar. Dessa Sidenkuddar är som små konstverk i godisform, skapade med noggrannhet och kärlek för att erbjuda en unik och oemotståndlig smakupplevelse. Den krispiga karamellens spröda textur ger en tillfredsställande brytning innan du når den silkeslena chokladfyllningen som smälter mjukt i din mun. Varje kudde är en symfoni av smaker, och den eleganta kombinationen av krispig karamell och ljuvlig choklad gör dessa sidenkuddar till den ultimata behandlingen för ditt sötsug och dina finare smakpreferenser. Så ge dig själv tillstånd att unna dig dessa delikata Sidenkuddar och låt varje tugga vara en stund av ren njutning och förfining. Perfekta för att dela med andra eller för att ge en extra touch av lyx till dina egna ögonblick av sötsaker. En karamellupplevelse utöver det vanliga, där krispighet möter krämighet i perfekt harmoni.


  • Mängd: 150 g
  • Socker, glykossirap, chokladfyllning (socker, vegetabiliskt fett från certifierad palmkärna, kakao, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), arom), aromer, färgämne (E120, E133, E141, E150c)
  • Producerad och handpackad i Sverige
Märke Sockerbageriet
EAN 7394279078109

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart