Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Alla hjärtans dag present / Jordgubb & vaniljsockerbitar 100g

Jordgubb & vaniljsockerbitar 100g

39

KR

Jordgubb & vaniljsockerbitar 100g

Ge dig själv tillstånd att återuppleva barndomens söta stunder med dessa Jordgubb & Vaniljsockerbitar - en påse full av ren nostalgi och smaker som tar dig tillbaka till de bekymmersfria dagarna. Dessa sockerbitar är som en tidsmaskin till en svunnen tid, fylld med goda minnen och smaker som skapar leenden. Varje bit är en kärleksfull kombination av saftiga jordgubbar och len vanilj. Den intensiva och naturliga smaken av jordgubbar möter den mjuka sötman från vaniljsockret, och resultatet är en harmonisk explosion av smaker som väcker de mest kära barndomsminnena till liv. Dessa sockerbitar är skapade för att vara mer än bara godis. De är som små tidskapslar som öppnar upp en värld av lek och skratt med varje tugga. Varje bit är som en smakfull resa tillbaka till sommardagar, jordgubbsfält och doften av vanilj som fyller köket. Med varje påse Jordgubb & Vaniljsockerbitar skapar du inte bara en smakupplevelse utan även en återuppväckning av kärleken till de enkla glädjerna i livet. Perfekta för att dela med vänner eller för att ge dig själv en dos barndomssötma närhelst du behöver det. Låt dessa sockerbitar vara din påse fylld med barndomsminnen och glädje.


  • Mängd: 100 g
  • Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), surhetsreglerande medel (citronsyra), aromämnen, färgämne (E120)
  • Producerad och handpackad i Sverige
Märke Sockerbageriet

Relaterade produkter

 

Personlig nyckelring, valfri text

Produceras efter beställning

99

KR

Personlig nyckelring, foto

Produceras efter beställning

99

KR

Nyckelring, Du är min favorit

Produceras efter beställning

89

KR

Personlig vattenflaska, ett hjärta

Produceras efter beställning

229

KR

Klassisk polkagrisklubba 24 g

I LAGER

9

KR

Ord. pris 15 KR

Nyckelring, Avocado love

Produceras efter beställning

89

KR

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart